Kusursuz Ciltlilerin Sezonu Başlıyor! Yaz İçin Hafif Makyaj Tüyoları

Sıcakların başlamasıyla ten makyajında en hafif ve sade tercihlere yönelmeye başladık. Kimse güneşin yüzüne yüzüne vurduğu günlerde tabaka gibi fondötenle gezmek istemez. Bu nedenle yok gibi makyajlar yazın en trend makyaj stillerinden. Peki yaz makyajı nasıl olmalı gelin birlikte öğrenelim.

01.05.2019-11:31 - (Son Güncelleme: 01.05.2019-11:08)

Yaz sıcaklarında makyajınızın akmasını istemiyorsanız ünlülerin makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar'ın ince ten makyaj için önerdiği stillere göz atabilirsiniz. Tabaka görünümlü makyaj kalıplarını bir kenara bırakıp yaza en uygun incecik yapılı makyaj ürünlerini uygulamaya özen gösterin. İşte yaz makyajı için harika tüyolar.

MAKYAJSIZ MAKYAJLAR MODA

Güneşli ve aşırı sıcak havalarda ten makyajını minimuma seviyeye indiririz. Bunun için ilkbahar dönemi cilt bakımları için çok iyi değerlendirilmeli. 

Yaz gelince ten makyajı için yalnızca güneş koruma faktörlü kremlerin yeterli olduğundan, ciltlerin güzelliği ve detaylarının güneş altında daha da ortaya çıktığından bahseden Hamiyet Akpınar, sıcak havalar gelirken makyajsız makyajın popülerliğini koruduğunu, bakımlı ciltlere yeni bir boyut atlatan ışıltı ve simlerin klasik görünümlere karşı koyduğuna değindi. Cesur ışıltılar, kırmızı rujlar, çizgisel formdaki eyelinerlar, yoğun pastel tonlar, dumanlı göz makyajı eşliğindeki nötr kahveler ve şeftali tonlarındaki canlı allıkların yeni sezondaki hakimiyetinin altını çizdi.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal