Kova Burcu Nasıl Makyaj Yapmalıdır? Kova Burcu İçin Makyaj Önerileri

Sıradışı, özgür ruhlu , kalıplara sığmayan kova burcu makyaj stilinde de farklılığını ortaya koyuyor. Benzersiz ruhu olan kova burcu kızları makyaj yaparken nelere dikkat etmelidir? Kova burcunun makyaj sırları nelerdir gelin birlikte bakalım...

17.04.2019-11:10 - (Son Güncelleme: 17.04.2019-10:15) Kova Burcu Nasıl Makyaj Yapmalıdır? Kova Burcu İçin Makyaj Önerileri

Kova burcu kadınını hiçbir zaman bakımsız göremezsiniz. Çok yoğun makyaj yapmasa da her zaman makyaj ile iyi görünme tüyolarından faydalanır. Kova burcunun favori makyaj ürünleri arasında canlı gösteren ve ışıltı veren bir fondöten ve parlak bir ruj vardır.

Doğal ten makyajı

Şeffaflığı seven insan olarak kova kadını ten makyajında da yoğun kapatıcılığı sevmez. Mümkünse ince yapılı ve ışıltılı bir fondöteni tercih eder. Eğer elinde ışıltılı bir fondöten yoksa da kendi fondöteninin altına ışıltılı bir baz uygulayarak bu görünümü yakalamayı başarır. Eğer fondötenini daha da inceltmek istiyorsa ıslak bir makyaj süngeri işini görür.

 

Minimal gözler

Çok koyu ve yoğun göz makyajlarını tercih etmeyen kovalar, göz makyajında en fazla iki renk far kullanır. Daha doğal bir görünüm için likit farlardan yararlanabilir. Özellikle ıslak bitişli likit farlar canlı görünüm yakalamasına destek olacaktır. Bu görünümü ince bir eyeliner ile bitirip göz makyajıyla hayranlık yaratabilir.

Yanaklar gül bahçesi

Doğallık ve eğlenceli mizacı ile tanıdığınız kova burcu yanaklarına da canlılığını taşır. Allık konusunda her rengi rahatlıkla kullanabilir. 

Dudaklara bahar geldi

Taze bir görünüm yakalamak için moda olan parıltılı rujlar kova burcu kadınının vazgeçilmez makyaj malzemesidir. 4 mevsim parıltılı ve canlı renkleri dudaklarına taşır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal