Hindistan Cevizi Yağını Kullanabileceğiniz Alanlar

Hindistan cevizi yağının faydaları saymakla bitmiyor. Hem bakımınızda hem de beslenmenizde tüketebileceğiniz bu yağ fazlasıyla faydalıdır. Peki Hindistan cevizi yağını nerelerde kullanabilirsiniz? İşte detaylar...

02.07.2020-17:41 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-17:37)  Hindistan Cevizi Yağını Kullanabileceğiniz Alanlar

Son yılların en besleyici yağlarından biri olan Hindistan cevizi yağını sadece besinlerinizde değil cilt bakımınızda da kullanabilirsiniz.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞINI KULLANABİLECEĞİNİZ ALANLAR

Hindistan cevizi yağını diş macunu olarak kullanabilirsiniz. Ağzınızdaki bakterileri öldürürken dişlerinizin beyazlamasına yardımcı olacaktır.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞIYLA DİŞ MACUNU YAPIMI

  • 6 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı
  • 1 paket kabartma tozu
  • 25 damla okaliptus yağı

NASIL YAPILIR?

Tüm malzemeleri bir kasede sırasıyla karıştırın. Diş fırçalama rutininize göre dişlerinizi her gün bu macunla fırçalayın. Günden güne dişlerinizin renginin açıldığını göreceksiniz.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞIYLA PEELİNG YAPIMI

  • 1 yemek kaşığı esmer şeker
  • 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı

NASIL YAPILIR?

Temiz bir kaba tüm malzemeleri alın. Bunları karıştırın. Banyo öncesi vücudunuza uygulayın. Bu yöntemle ciltteki ölü derilerden kurtulacaksınız. Aynı zamanda cildin yenilenmesine yardımcı olur.

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞIYLA SAÇ MASKESİ YAPIMI

  • 1 yemek kaşığı bal
  • 4 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı

NASIL YAPILIR?

Önce Hindistan cevizi yağının içine 1 yemek kaşığı bal ekleyip eritin. Ardından karışımı soğumaya bırakın ve saçınıza uygulayın. 20 dakika sonra saçınızı yıkayın. Özellikle hasar görmüş, cansız, kırılmış, yıpranmış saçların tedavisi için harika bir seçenektir. İçinde kimyasal olmayan doğal bir maskedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal