En İyi Anlaşan Burç Çiftleri Hangileri?

En iyi anlaşan burç çiftleri hangileri? Ruh eşinizin belli bir burç grubundan olabileceğini bilmek, beklediğiniz kişiyi bulmanıza yardımcı olabilir. Ancak her birey mutlaka burcunun temel özelliklerini taşır. En iyi anlaştığınız burç hangisi merak ediyorsanız, işte size Zodyak’ın en iyi anlaşan burç çiftleri.

09.07.2018-14:26 - (Son Güncelleme: 20.04.2021-13:29) En İyi Anlaşan Burç Çiftleri Hangileri?

Ruh eşinizin belli bir burç grubundan olabileceğini bilmek, beklediğiniz kişiyi bulmanıza yardımcı olabilir. Ancak her birey mutlaka burcunun temel özelliklerini taşır. En iyi anlaştığınız burç hangisi merak ediyorsanız, işte size Zodyak’ın en iyi anlaşan burç çiftleri.

EN İYİ ANLAŞAN BURÇ ÇİFTLERİ HANGİLERİ?

Terazi ve Aslan

Hem Aslan Burcunun hem de Terazi burcunun bir partner ile kendisini tamamlama ihtiyacı vardır. İkisi de bir şekilde insanlarla iletişim kurmak ve herkesle iyi anlaşmak ister. Bir Aslan ve bir Terazi burcu bir araya geldiklerinde sürekli birbirlerini tamamlamak isteyecek ve karşı tarafla ilişkiler bozulmasın diye biri kükrediğinde diğeri alttan alacak, diğeri sinirlendiğinde diğeri onu pohpohlayacaktır.

Aslan Burcu dikkatlerin sürekli üzerinde olmasını ister, Terazi burcu ise Aslan burcunun bu egosunu ekstra efor sarf etmeden besleyecektir.


Koç ve Kova

Bu ikili birlikte asla sıkılmazlar. Her ikisi de maceraya atılmayı ve değişik deneyimler yaşamayı sever. Birlikte çok eğlenecekleri gibi her ikisi de kendi özgür zamanlarına oldukça değer verdiklerinden, birbirlerini kısıtlamayacaklardır. Aralarında doğal bir çekim vardır. Genellikle birbirlerine hayran olurlar. İkisi de kendisinde olmayan özellikleri bulmanın dayanılmaz çekiciliğine kapılır.

Yengeç ve Koç

Aslında Koç ve Yengeç birbirlerinden çok farklıdırlar. Koç burcu dışarıda ve özgür olmayı sever. Yengeç burcu ise daha çok içeride, kendini daha güvenli hissettiği ortamlarda olmayı sever. Ancak Koç burcunun çekiciliğine kolay kolay hiçbir burç hayır diyemeyeceği gibi, çoğunlukla Yengeç burcu da bu çekiciliğe kapılır. Eğer Koç burcu Yengeç burcuna hayattan keyif almanın, özgür olmanın tadını öğretebilirse bu ikili mükemmel bir çift olacaktır.

Koç ve Balık

Koç burcu Zodyak’ın başlangıcı iken, Balık burcu Zodyak’ın sonudur. Biri hayata yeni başlayan bir serüven gibi bakarken, diğeri hep olmayan bir hayalin peşindedir. Koç burcu Balık burcunun hayallerini gerçeğe çevirebilecek bir burçtur. Koç burcu her şeyi denemek ister. Balık burcu ise hayatta her şeyin olabileceğine inanır. Bu ikili derin ve kalıcı bir sevgiyi rahatça paylaşabilirler. Birbirlerini daima motive edebilirler.

Boğa ve Yengeç

Bu ikili bir araya geldiğinde zamanlarının büyük bir çoğunluğunu evde geçirecektir. Evlilik kurumuna en müsait çiftlerden birisidirler. Birlikte yemek yapacak, yaptıkları yemeği yerken birlikte aynı filmi izlemeyi tercih edeceklerdir. Evde ve aileleri ile olmanın tadını hiçbir şeye değişmeyeceklerinden, uzun süreli beraberlik kurmaları muhtemeldir. Her ikisi de sadakatli ve sevecen insanlar olduğundan, birlikte gerilmeleri çok zordur.

Oğlak ve Boğa

Bu çiftin konuşmaya pek ihtiyacı çoktur. Birbirlerini severler ve saygı duyarlar. Bu sevgilerini dile getirmeye bile ihtiyaçları yoktur. Çünkü çoğu Oğlak ve Boğa neredeyse telepatik bir dille anlaşabilirler. Aynı doğadan (Toprak grubu) gelmeleri dünyaya bakış açılarını benzer kılar. Boğa dünyayı çok iyi anlar ve Oğlak’ın yükselme, para kazanma hırsına hayran olur. Oğlak ise Boğa’nın kendi yaptıklarının nedenini anlayabilme kapasitesine hayran olur.

Yay ve Koç

Bu iki burç da çok pozitiftir. Hayatlarında duygusal dramlara yer yoktur. Hayatın tadını nasıl çıkarabileceklerine bakarlar. Her ikisi de maceradan hoşlanır. Üstelik hareket enerjileri de oldukça yüksektir. Yay burçları her ne kadar bulundukları noktada kalmaya ve tembellik etmeye müsait olsalar da, Koç burçları çok iyi motivatörlerdir. Asla çatışmayı başlatan kişi olmayacaklardır. Bu ikilinin kavga etmesi çok zordur.

Yengeç ve Balık

Dışarıdan baktığımızda asla anlayamadığımız çiftlerden biri olurlar. Ancak onlar ortak doğaları gereği (Su grubu) birbirlerini çok iyi anlarlar. Manevi yönleri çok kuvvetli olan bu iki burç eğer aynı yönlere eğilim duyuyorsa, birbirlerinin maneviyatını oldukça besleyebilirler. Hem kolayca uyum sağlayacak, hem de birbirlerini asla kırmak istemeyeceklerdir. Sadece bu özellik bile ilişkinin kolayca kopmamasını sağlar.

Aslan ve Yay

Bu ikili enerjisine hayran bırakabilir. Hem birbirlerini çok iyi anlarlar, hem de aynı isteklerin peşinden koşarlar. Muhtemelen bir araya geldikleri andan itibaren bir yerlerde eğlenmeye başlayacaktır. Bu eğlence de kolay kolay bitmeyecektir. Partilerin aranılan çifti olacaklardır. Ancak her ikisi de dürtüsel hareket ettiğinden sık kavga eden, çatışmadan beslenen ama tutkularını kaybetmeyen bir çift olacaklardır.

Başak ve Oğlak

Başak burcu keşfedilmeye, derinlemesine analiz edilmeye ihtiyaç duyan bir burçtur. Kolay kolay hiçbir Zodyaklı bu mücadeleyi vermek istemez. Ancak Oğlak doğası gereği adım adım yol almayı, zirve için tüm mücadeleyi vermeyi göze alır. Başak burcunu keşfetmek Oğlak için keyifli bir yolculuk olacaktır. Başak burcu içinse karşı tarafın kendisi için mücadele veriyor olması keyifli olacaktır. Ancak bu ikilide Başak her zaman merak uyandırmayı bilmelidir.

İkizler ve Aslan

Her iki burç da oyuncudur. Birbirlerini eğlendirmekten de birlikte eğlenmekten de keyif alacaklardır. Her ikisinin de egoları vardır. Birbirlerinin egolarını zedelemek yerine, birbirlerinin egolarını beslemeyi başarabilirlerse çok uygun bir çift olurlar. İkizler burcunun egosu mücadeleden beslenir. Aslan burcu, İkizler burcuna istediği mücadele ortamını sunacaktır.

Kova ve İkizler

Aslında çok zor bir çifttir. İlişkiden önce arkadaşlıkları olması gerekir. Bu iki burç önce arkadaş daha sonra partner olurlarsa, onların yaşadığı ilişkiyi bozmak imkânsız hala gelir. Her iki burcun da değişen duygu durumları vardır. Bir an istediklerini diğer an istemeyebilirler. Her ikisi de bağımsızlıklarına oldukça düşkündürler ve her ikisinin de harika fikirleri vardır. Birbirlerini asla sıkıştırmazlar. Ancak eğer birbirlerini karşılarına alırlarsa asla beraber duramazlar. Bunun için önce arkadaş olmaları gerekir. İkizler ilişkiyi taze tutar, Kova ise ilişkinin devam etmesini sağlar.

Akrep ve Aslan

Bu çift genelde dışarıdan görüp eleştirdiğimiz ama bir yandan da bağlılıklarını kıskandığımız çiftlerden biridir. Akrep, Aslan gibi bir modeli daima kıskanacak, zorlayacak ve keskin bir dille EGO manyasına almak isteyecektir. Ancak Aslan Akrep’in bu kıskançlığını harlayacak, onu sürekli kendi tutkusu altında kalmaya zorlayacaktır. Bu ilişki içinde sürekli patlamaların olduğu bir ilişki olacaktır. Ancak bazılarının havai fişek gösterisi olması ilişkiyi hep sıcak tutacaktır.

İkizler ve Terazi

Entelektüel olarak başlayan ancak ten uyumunun vazgeçilmez cazibesi ile devam eden bir ilişki olacaktır. Aynı anda sosyalleşmek ve aynı anda dinlenmek isteyeceklerdir. Bu iki burç tabir-i caizse aynı havayı solurlar. İkisi de hayattaki başarıları ve güzellikleri takdir ederler. Ancak ikisinin de başarı ve güzellik anlayışı farklıdır. Birbirlerini bu farklılıkları öğretmekten keyif duyacaklar ve birbirlerine çok iyi dost olacaklardır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal