Yükseleni Akrep Olan Burçlar

Yükselen Akrep burcu genellikle oldukça ketum insanlardır. Onlarla çok samimi olana kadar, yaşamları hakkında çok fazla bilgiye sahip olamazsınız. Çok samimi olsanız bile daima kendilerine ayırdıkları gizli bir odaları vardır.İşte Yükselen Akrep Burcu Özellikleri detaylar haberimizde...

05.07.2018-16:37 - (Son Güncelleme: 05.07.2018-16:23) Yükseleni Akrep Olan Burçlar

Yükselen Akrep burcu genellikle oldukça ketum insanlardır. Onlarla çok samimi olana kadar, yaşamları hakkında çok fazla bilgiye sahip olamazsınız. Çok samimi olsanız bile daima kendilerine ayırdıkları gizli bir odaları vardır.İşte Yükselen Akrep Burcu Özellikleri detaylar haberimizde...

Bu kişilerin magnetik bir çekicilikleri vardır. Gizemli ve yoğun bir enerjileri vardır. Seksi ve aşkı silah olarak kullanırlar ve sekste yoğun risk ve tehlikeyi göze alırlar. Bu kişiler obsesiftirler. Bunlar için aşk sonsuza dek sürer. Seksi ruhsal bir deneyim olarak görürler. Fakat aldatılırlarsa, Akrep fena sokar.

Kadınları hipnotik, seksi karizmaya sahiptir. Atmosferi çatlatırlar ve insanları güçlü titreşimleriyle etkilerler. Seksi, tutkulu ve güçlüdürler. Gizemli, kontrolcü ve şüphecidirler. İnsanları hayatlarına kolay kabul etmezler. Tensel, artistik tiplerden hoşlanırlar. İç mimarlardan veya rockçılardan. Bu kişiler ruh eşleri olmayabilir ama içlerine sarsıcı bir titreşim verir. Şehvetli, ihtiraslı ve el altından cinsel bir şekilde tahrik ederler.

Erkekleri gizemli ve büyücüdürler. Hipnotize ederler ve takıntı oluştururlar. Acımasız ve yoğundurlar. Mesafeli ve gizlidirler. Güzel romantiklerden hoşlanırlar. Genelde ulaşamayacakları veya beraber kabus yaşayacakları kişilere tutulurlar.

Yükselen Akrep Burcunun Olumsuz Özellikleri Nelerdir?

Tüm enerjisini sağlıklı bir şekilde dünyaya akıtamadığında yükselen Akrep burcunun olumsuz özellikleri ortaya çıkmaya başlar. Sürekli her şeyin kötü tarafını da düşünmek, bir B planına sahip olmak çok da kötü bir durum değildir. Ancak her şeyin en kötü tarafını düşünmek, B,C hatta D planı bile yapmak yorucudur. Bir süre sonra yükselen Akrep burcu kendini felaket senaryolarına o kadar inandırır ki, bekledikleri gerçekleşmeyinceye kadar kendilerini huzursuz edip dururlar. İnsanların bile, iyi gözüken taraflarında bir kötülük aramaya ve bulamadıklarında bile, aslında kötü bir taraf olduğuna ama henüz kendilerinin keşfedemediklerine inanırlar. Bu durum sosyal ortamlardan giderek uzaklaşmalarına, kimseye güvenmeden, sınırlı sayıda birkaç insanla ömür geçirmelerine sebep olabilir.

Yükselen Akrep Burcunun Fiziksel Özellikleri Nelerdir?

Fiziksel görünüm bireysel doğum haritalarına göre değişkenlik gösterebilse de, genel olarak yükselen Akrep burçlarının şekli nasıl olursa olsun çok dikkat çekici, sanki derinizin altını görüyormuş gibi bakan gözleri vardır. Erkek ya da kadın farketmeksizin, kendilerine has bir seksapaliteleri vardır. Onları gördüğünüzde istemsiz olarak tekrar bakmak istersiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal