Dekolte Makyajına Dair Tüyolar

Dekolte makyajı doğru adımlar izlenilerek yapıldığı zaman kusursuz bir görünüm sağlar. Vücudun hemen her gölgesinde kullanılan bir makyaj tekniğidir. Peki, pürüzsüz, boyutlu ve canlı bir görünüm katan dekolte makyajı nasıl yapılır? İşte detaylar…

26.03.2020-17:41 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-17:30) Dekolte Makyajına Dair Tüyolar

Dekolte makyajı ile dekolteniz ve yüzünüz de eşitlik, aydınlık ve çekiliği yakalayarak daha iddialı bir görünüm kazanabilirsiniz. Peki, dekolte makyajı nasıl yapılır? İşte detaylar…

DEKOLTE MAKYAJI VE PÜF NOKTALARI

Yüzünüzde olduğu gibi dekolte makyajında da öncelikle iyi bir bakım uygulamanız gerekir. Dekoltenizde pürüzsüz bir görünüm kazanmak için ilk olarak peeling yapabilir omuz ve göğüs bölgenizin sağlıklı ve canlı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Öncelikle dekolte bölgenizde istenmeyen leke veya sivilceler varsa cilt renginize uygun olan bir kapatıcı yardımı ile kapatabilirsiniz. Adından transparan bir pudra ile sabitlenmeyi unutmayın.

Göğüslerinizin küçük olmasından rahatsızsanız, göğüslerinizin üst kısmına dıştan içe doğru yarım ay şeklinde bronz bir pudra uygulayarak boyutlandırın. Bu sayede göğüsleriniz olduğundan daha büyük gözükecektir.

Daha çekici görünüm kazanmak için göğüslerinizin arasına ve köprücük kemiklerinizin üzerine aydınlatıcı sürerek çarpıcı bir görünüm kazanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal