Camlarınız Ayna Gibi Olsun

Havaların bir iyi bir kötü olmasının karmaşıklığı arasında, güneşi gördüğümüz şu günlerde camlardaki gün yüzüne çıkan kirler can sıkıcı hale gelir. Peki camlarımızı nasıl temizlemeliyiz?

07.11.2019-11:28 - (Son Güncelleme: 07.11.2019-11:00)

Ayna gibi olmasını istediğiniz camlarınızın temizliğini gözünüzde büyütmemeniz için bu konu hakkında bir kaç pratik bilgi işinizin daha kolay ve hızlı olmasını sağlayacaktır.

AYNA GİBİ CAMLAR İÇİN PÜF NOKTOLAR

Bildiğiniz gibi camların dışarı bakan tarafı, içeri bakan tarafına göre daha kirlidir. Bu sebeple  iç taraftan başlanırsa dış taraftaki kirler daha net görülebilir ve bu sizin ilk aşamada işinizi kolaylaştırır. Temizlik için güneşli günleri tercih etmemeliyiz çünkü güneş ışığı yüzünden camlardaki lekeleri veya çizikleri fark edilemeyebilir. Bulutlu günlerde camlardaki tüm detayı görebilirsiniz. Ayrıca güneşli bir günde cam silerseniz cam daha çabuk kuruyacağından parlaklık daha kısa süreli olacaktır.

CAMDAKİ ÇİZİKLERDEN KURTULUN

Camlardaki çiziklerden kurtulmak için dışarıda satılan pasta cila ürünlerini kullanbilirsiniz. Bu ürünler, aynı arabalardaki çizikleri giderdiği gibi camların da çiziklerini gidermenize yardımcı olur. bir diğer yöntem ise diş macunu kullanmaktır. Diş macunu aynı zamanda araçların farlarında ve camlarındaki çizikler için kullanılır. Diş macununu çiziklerin olduğu alana sürün. Ardından hafif nemli bir bezle iyice ovalayın. Çiziklerin azaldığını göreceksiniz. Camları silerken mümkün olduğu kadar renkli kağıt kullanmaktan uzak durmalısınız ve eldiven kullanırsanız camda el izi kalmasını önlersiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal