Temizlik Yapmayı Sevmeyenlere Sevdirecek Tüyolar

Ev temizliği kimi zaman terapi gibi gelse de kimi zaman da angarya olabiliyor. Siz de temiz kalmayı sevenlerden ama temizlik yapmaya üşenenlerdenseniz işte bu tüyolarla işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

12.10.2019-11:09 - (Son Güncelleme: 12.10.2019-10:46)

Temizlikte işinizi kolaylaştıracak birkaç tüyoya ne dersiniz? Kendinizi temizliğin kollarına bırakmadan evvel pratik birkaç hamle ile temizlik süresini kısaltabilirsiniz.

TEMİZLİK HAVLULARI KULLANIN

Bu pratik temizlik havluları, mutfak ve banyo gibi yerlerde günlük temizlik esnasında sizin için avantajlı olabilir. Mesela bulaşıkları yıkadıktan sonra yine aynı bezle tezgahı ve masayı da temizleyebilrisiniz. Bir dakikanızı ayırmanız yeterli. Böylelikle mutfaktaki bazı yerleri tertemiz yapmış olacaksınız.

BANYOYU HEP TEMİZ TUTUN

Evin banyo  tuvalet kısmı en temiz tutmamız gereken yerlerin başındadır. Bildiğiniz gibi her gün temiz bırakmak, günlerce pislendikten sonra temizlemekten daha pratiktir. Tabiki pas, leke, kirli halılar, çizikler gibi başa çıkmanız gereken başka problemler de olacaktır.

HER GÜN İŞ YAPABİLİRSİNİZ

Evde boş vakitlerde süpürgeyi kapın ve yerleri süpürün. Ayrıca bir bezle hızlı şekilde mobilyaların tozunu da alabilirsiniz. Böylelikle her gün küçük bir işi hallederek evi her zaman temiz tutmuş olursunuz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal