Bugün Önemli Karar Almamaya Çalışın!

Ay bugün saat 11:45’ten itibaren İkizler burcuna ilerleyecek. Bugün önemli kararlar alınmaması konusunda uyaran gökyüzü, aldığınız kararların size dönüşlerinin pek iyi olmayacağı görüşünde.

13.11.2019-12:49 - (Son Güncelleme: 13.11.2019-12:40)

Bugünlerde Merkür retrosu sürerken, alınan kararlar ve önemli adımların etkilerinin süreceği görüşünde.

Bugün ne yapılabilir? Ay bugün saat 11:45’ten itibaren İkizler burcuna ilerleyecek. Bu saate dek boşlukta kalan Ay çok hızlı ilerlememeye işaret ediyor. Böyle durumlarda önemli kararları bekletmek, hemen başlamamak daha doğru olabilir. Daha çok eksiklerimiz üzerinde düşünebiliriz. Öğleden sonra zekamızı daha verimli ve iş bakımından başarılı şekilde kullanabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Merkür’ün pozitif açıları hayalini kurduğumuz şeyleri somutlaştırabilecek imkanlar yaratmakta. Düşüncelerimizle dikkkat çekebilir ve düşüncelerin gücü ile başarıyı elde edebiliriz. Neye niyet ettiğimize bilhassa önem verelim. Kişisel yeteneklerimizi daha iyi değerlendirebileceğimiz bir gündeyiz. Güçlü durmak, başkaları üstünde etki yaratmak mümkün.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 13/Çakmaktaşı Geleceğe doğru yaratıcı imkânları daha iyi değerlendirmek gerekir. Kendi iç dünyamıza dönmemiz bakımında da uygun şartlar var.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal