Bayram Öncesi Cilt ve Saç Bakımı Tüyoları

Bayram yaklaşıyor... Hanımlar temizlik, yemek, tatlılar derken kendine bakmayı sık sık ihmal ederler. Çevrenizin bakımı kadar kendi kişisel bakımınız da oldukça önemlidir. Peki kişisel bakımımız nasıl yapılmalıdır? İşte birkaç öneri.

02.08.2019-15:54 - (Son Güncelleme: 02.08.2019-15:38) Bayram Öncesi Cilt ve Saç Bakımı Tüyoları

Cildinizi ve saçlarınızı bayrama hazırlamak için profesyonel bir bakıma gerek yok. Evde çok kısa sürede yapabileceğiniz bakım ile mükemmel görünebilirsiniz. 

SAÇ BAKIMI  

Bayram öncesinde saçlarınızın daha parlak ve hacimli görünmesini istiyorsanız saç bakımınızı ihmal etmemelisiniz. 1 avokadoyu yoğurt ve bal ile bir araya getirip saçlarınıza sürün. 25 dakika beklettikten sonra saçlarınızı yıkayabilirsiniz.

YÜZ MASKESİ

Cildinizi yatıştırmak aynı zamanda derinlemesine temizlemek için; yüzünüzdeki yağlı kısımlara çamur veya kil maskesi, kuru yerlere ise nemlendirici etkili maskeler yapın. Göz çevrenizin altına aloe vera bazlı maske yaparak dinlenmesine neden olun.. 

TEMİZ TIRNAKLAR

Bayram öncesi kendinize yapacağınız cilt bakımının son aşaması ise tırnak temizliğidir. Öncelikle tırnaklarınızı dilediğiniz gibi kesin ve sonra törpüleyin. İçlerini iyice temizleyin ve manikür yağı ile tırnaklarınıza masaj yapın. İstediğiniz renk bir ojeyi de tırnaklarınıza sürebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal