Balkon Nasıl Yıkanır? Kolay Balkon Yıkama Teknikleri

Balkonlar ve teraslar evimizin dışarı açılan alanlarıdır. Keyifle zaman geçirmekten hoşlandığımız bu alanlar çabuk kirlenir ve sık sık temizlemek gerekir. Peki balkon ve terasları en kısa yollardan nasıl temizlemeli gelin birlikte bakalım.

02.08.2019-15:36 - (Son Güncelleme: 02.08.2019-15:25) Balkon Nasıl Yıkanır? Kolay Balkon Yıkama Teknikleri

Açık balkonları temizlemek, teras ve kapalı terasları temizlemekten daha kolaydır. Kiler ve kapalı teraslarda çok kalabalık eşyaların tutulması sebebiyle temizliğinin düzenli yapılması gerekir. Peki, kiler temizliğinin püf noktaları nelerdir? İşte size tüyolar.

KİLER BALKON VE TERAS TEMİZLİĞİ TAVSİYELERİ  

- Temizliğe başlamadan önce eşyaların tozlarını almalısınız. Sebze ya da kuru bakliyatların kullanma tarihleri geçenleri çöpe atınız.

- Bozulmuş bir ürün kalan diğer ürünleri de deforme edebilir. Bundan dolayı küflenmiş veya kokan bir besini kiler ya da kapalı teras gibi ortamlarda tutmayınız.

- Teras ve kiler temizliğinin en belirgin temizlik formülü; zemin için kullanacağımız kokulu deterjan ve çamaşır suyundan geçmektedir. Viledanın iki kez suyunu değiştirerek temizleyebilrisiniz.

- Balkon temizlerken deterjanın ve çamaşır suyunun olduğu bir kovayı zeminine dökünüz. Bir kaç dakika bekledikten sonra temiz su ile deterjan iyice gidene kadar su dökünüz ve kuruması için bırakınız.

Balkonun tozlanma ve kirlenmesini önlemek için, her gün bulaşık deterjanı karışımının olduğu bir kova dolusu suyu kapının kenarında bulundurmanız iyi olur. Öğle saatleri gibi balkona boşaltırsanız ve kurumaya bırakırsanız pratik olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal