Bir Temizlik Aracı Olarak: Soğan! Ocakları Camları Pırıl Pırıl Yapıyor

Mutfakta yemeklerin vazgeçilmez lezzeti soğanın kullanım alanının bununla sınırlı olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz? Bir baş kuru soğanın ocaklarınızı, camlarınızı temizlerden ne kadar işe yaradığını göreceksiniz.

21.03.2019-12:21 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-12:08) Bir Temizlik Aracı Olarak: Soğan! Ocakları Camları Pırıl Pırıl Yapıyor

İnsan sağlığına faydaları saymakla bitmeyen soğanın temizlik konusunda da iyi bir yardımcı olduğunu ve zorlu lekelrin düşmanı bir temizlik aracı gibi nasıl kullanıldığını haberimizde sizler için anlattık.

OCAK TEMİZLİĞİNDE KULLANABİLİRSİNİZ 

Taşan yemeğin ardını temizlemek oldukça zordur. Ama bu durum artık kabusunuz olmaktan çıkacak. Artıkları kolay bir şekilde temizleyebileceksiniz. Ocağın üzerine yapışıp kalan yemek artıklarını soğanla temizleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Evet yanlış duymadınız! Kuru soğan ile kirleri ovalayarak temzileyebilirsiniz.

PENCEREYİ TEMİZLERKEN KULLANIN!

Soğanın yemekler dışında çok fazla kullanım alanı olduğunu belirtmiştik. Soğanı pencere temizliğinde de kullanabileceğinizi biliyor musunuz? Özellikle de çıkmayan inatçı lekeleri çıkarmak için oldukça işinize yarayacaktır. Camlarınız bu yöntem sayesinde pırıl pırıl olacak.  

IZGARA TEMİZİLİĞİ YAPABİLİRSİNİZ

Aile ve arkadaşlar arasında sıklıkla yapılan etkinliklerden biri olan mangal günlerinde ızgaranızdan çıkmayan yemek artıklarını bir parça soğan yardımıyla temizleyebilirsiniz. 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal