Ter Lekesi Oluşmuş Giysinize Limon Sıkın

Terleme sorunu yazın artan, rahatsız edici bir sorundur. Özellikle kalabalık alanlarda bazen, kokudan ve ter lekesi sorunundan bir hayli utanırız. Terlemeyi önlemenin yanında ter lekesini ortadan kaldırmanın da bazı yöntemleri vardır. İşte onlardan bazıları.

02.08.2019-12:41 - (Son Güncelleme: 02.08.2019-12:31) Ter Lekesi Oluşmuş Giysinize Limon Sıkın

Terlemek, vücudun doğal seleksiyonundan olan bir durumdur. Terlemek aşır olduğu zaman rhatsız edici olabilir. Özellikle ter lekeleri kıyafetlrden kolay kolay çıkmaz ve sinir bozar. Peki ter lekesini en pratik yollarla nasıl ortadan kaldırırız gelin birlikte bakalım.

TER LEKESİ NASIL YOK EDİLİR 

- Ter lekesi olmuş kıyafeti makinede yoğun derecede yıkamanız gerekir ancak çekmeyecek kumaşta ise... Deterjan yerine leke çıkarıcı koymayı da unutmayınız. Çamaşırları direkt güneş ışığına maruz kalan yerlerde kurutmanız kıyafetin renginin değişmesine neden olabilmektedir.

Ter lekesine güçlü ve etkili çözüm tuzdur. Tuzu koltuk altına yayınız. Üstüne biraz su gezdiriniz. Pudra kıvamına gelene dek elinizle ovuşturunuz. Yaklaşık olarak 10 dakika beklettikten sonra durulayın.

- Sirke ve su karışımı ile giysilerinizdeki ter lekesini otadan kaldırabilirsiniz. Sirke lekenin kırılmasında etken çözüm olacaktır.

Doğal limon suyunu ter lekesinin olduğu bölgeye güzelce sıkınız. Yeterli oranda olmasına özen gösteriniz. Limon lekeyi çözüp kıyafete parlaklık verecektir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal