Hülya Avşar'ın Karnındaki Dövmenin Sırrı Ortaya Çıktı!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın karnındaki dövmesinin anlamı yıllar sonra ortaya çıktı. Avşar kızının uzun zaman önce karnından vurulduğu ortaya çıktı. İşte habere ilişkin o detaylar…

21.04.2021-16:41 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:50)

Oyunculuk, şarkıcılık, sunuculuk ve daha pek çok alanda başarısını sergilemiş Hülya Avşar’dan bomba bir açıklama geldi. Yıllar önce film seti sırasında büyük bir kaza yaşayan Avşar kızının başına gelen korkunç olay yıllar sonra aydınlandı. Ünlü sanatçı meğerse yıllar önce karnından vurularak yaralanmış.

HÜLYA AVŞAR DİZİ SETİNDE VURULMUŞ

Oyunculuğu ve şarkıcılığının yanı sıra açıklamaları ve sanat camiasında yaşadığı tartışmalar ile de sık sık gündeme gelen Hülya Avşar’ın sakladığı sır ortaya çıktı. Vücudunda pek çok dövmesi bulunan güzel sanatçının dövmelerinin her bir hikayesi farklı olsa da, karnındaki dövmenin anlamı bambaşka çıktı. Avşar kızının başına Kadir İnanır ile başrolünü paylaştığı “Yabancı” filminin setinde bir kaza meydana geldi. Setteki çekim planına göre; Hülya Avşar’ın silahla vurulma sahnesinde karnında kırmızı boyanın olduğu torba patlatılacak, Avşar bembeyaz gelinliğinin içinde kanlar içinde kalacaktı. Fakat işler umulduğu gibi gitmedi. Set çalışanı barutu doldurması gerekenden fazla koyunca korkulan oldu. Güzel oyuncu karnından ağır şekilde yaralanarak yoğun bakıma kaldırılmak zorunda kaldı. 

hülya

AVŞAR KIZININ YOĞUN BAKIM MÜCADELESİ 

Yıllar sonra ortaya çıkan ve Hülya Avşar’ın karnındaki dövmenin anlam kazanmasına olanak tanıyan bilgiye göre, Hülya Avşar günlerce yoğun bakımda kalmış. Yabancı filminde başrolünü paylaştığı rol arkadaşı Kadir İnanır, güzel oyuncuyu apar topar hastaneye kaldırmış. Bu talihsiz kazanın ardından Hülya Avşar’ın karnında boydan boya ve derin bir yara izi kalmış. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal