Hıncal Uluç'tan Galatasaray'da Fatih Terim Hakkında İlginç İddia!

Ünlü yorumcu Hıncal Uluç, Galatasaray'ın son haftalardaki gündemine dair yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü.

28.01.2022-11:23 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-11:23)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da son haftalarda kara bulutlar camianın üzerinden bir türlü dağılmıyor.

ORTAYA ÇOK İLGİNÇ BİR İDDİA ATTI

Galatasaray'da hem transfer sürecinde yaşananlar hem de genel gündem hakkında bazı değerlendirmelerde bulunan ünlü spor yorumcusu Hıncal Uluç, ortaya çok ilginç iddialar attı.


YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALAR...

Ünlü spor yorumcusu Hıncal Uluş, Galatasaray ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Galatasaray, Trabzonspor maçını özetleyecek bir cümlem şu; kalecileri değiştir, Galatasaray maçı 3-0 kazanırdı. Uğurcan'ın kurtarışlarını Turgay Şeren'de gördüm hatırladığım kadarıyla. O günden bu yana hiçbir kaleci böyle kurtarış yapamadı. 3 yüzde yüz golü önledi. Bu Uğurcan mucizesidir.  Galatasaray'da bir gerçek var. Fatih Terim sessiz sedasız kenarda oturmuyor. Kısa da olsa hedefinin ne olduğunu belirleyen konuşmalar yapıyor. Fatih Terim'in medyadaki ve sosyal ağlardaki adamları da onun adına her şeyi yazıyorlar. Futbol takımının değil kulübün şu anda Fatih Terim'in eline düşme tehlikesi var. Onun için Burak Elmas'ın bugünkü tutumunu beğeniyorum. Gomis transferi ortaya çıkınca medyada haberler çıktı hemen Beşiktaş talip, Fenerbahçe de talip. Herkes Gomis'in peşinde. Gaz veriyorlar ki Gomis'in fiyatı yükselsin. Galatasaray eğer alacaksa biraz daha para bassın ya da alamasın. Bunların hepsinin arkasında Fatih Terim yoksa ben adam değilim. Fatih Terim'den aldıkları talimatlarla yazıyorlar. ' ifadelerini kullanarak sarı kırmızılılar hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal