Beşiktaş'ta Michy Batshuayi Başkan Ahmet Nur Çebi İle Görüştü!

Beşiktaş'ın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, Antalya kampında Başkan Ahmet Nur Çebi'ye söyledikleriyle gündem yarattı.

28.01.2022-11:02 - (Son Güncelleme: 28.01.2022-11:02)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta lige verilen kısa arada Antalya'da kamp çalışmaları devam ediyor. Siyah beyazlıların Antalya kampına ziyarette bulunan Başkan Ahmet Nur Çebi, sık sık takımla bir araya geliyor.

KAÇIRDIĞI POZİSYONLAR ÇOK KONUŞULMUŞTU

Sezon başında İngiliz devi Chelsea'den kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olan Michy Batshuayi inişli çıkışlı form grafiği ile dikkat çekiyor. Sık sık kaçırdığı gol pozisyonları ile gündeme gelen Michy Batshuayi, siyah beyazlıların Antalya kampında başkanla görüşmesiyle gündem oldu.


GOLCÜ OYUNCU BAŞKANLA GÖRÜŞTÜ

Beşiktaş'ın Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, Antalya kampında Başkan Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmede oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Michy Batshuayi, Başkan Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmede ;

' Ben, kariyerim boyunca oynadığım tüm kulüplerde elimden gelenin en iyisini vermeye çalıştım. Beşiktaş'a da faydalı olmak için tüm gücümle mücadele ediyorum. Bu sezon çok fazla gol kaçırdığım için sizi üzdüğümü biliyorum ama o şanssız günler geride kaldı. Kendimi çok iyi hissediyorum. Benim gibi Cyle Larin de çok formda. Bu sezon gol kralı Beşiktaş'tan çıkacak, buna inanıyorum. ' şeklinde konuşarak oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal