Seyahat Kısıtlamasını Yanlış Anlayan Vatandaşlar Tekirdağ'dan Döndü

Tekirdağ'da geçtiğimiz gece seyahat kısıtlaması kaldırıldı. Fakat bu durumu yanlış anlayan bazı vatandaşlar Tekirdağ'daki yazlıklarına gitmek istedi. Vatandaşlar ekipler tarafından geri gönderildi.

13.05.2020-17:06 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-16:53) Seyahat Kısıtlamasını Yanlış Anlayan Vatandaşlar Tekirdağ'dan Döndü

İçişleri Bakanlığı'nca, coronavirüs salgını nedeniyle uygulanan illerden Tekirdağ'da, önceki gece yarısından sonra seyahat kısıtlaması kaldırıldı. Valilik de dün, 16 - 19 Mayıs tarihleri arasında kentte sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmayacağını açıkladı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından durumu bazı vatandaşlar yanlış anladı ve Tekirdağ'da bulunan yazlıklarına gidebilmek için yola çıktı. Yola çıkan vatandaşlar Tekirdağ'ın Marmara Ereliğisi ilçesinde uygulamam yapan ekiplerle karşılaştı. Ekipler, kontrol yaparken seyahat belgesi olmayanların girişine izin vermedi. 

Girişten geri çevrilen vatandaşlardan biri, "Ben İstanbul'dan, kısıtlamanın kalktığı için Marmara Ereğlisi'ndeki yazlığa gelecektim. Ama ben yanlış anlamışım, şimdi geri dönüyorum." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal