Tekirdağ'da Salgına Karşı Uyaran Kişi Coronavirüsten Öldü

Çevresindekileri coronavirüse karşı uyaran lokanta sahibi Engin Dağ (39) coronavirüsten dolayı hayatını kaybetti.

27.04.2020-14:06 - (Son Güncelleme: 27.04.2020-13:53) Tekirdağ'da Salgına Karşı Uyaran Kişi Coronavirüsten Öldü

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine yaşayan lokanta sahibi Engin Dağ, geçtiğimiz haftalarda coronavirüse yakalandı. Dağ özel bir hastanede tedavi altına alınırken, dün akşam yaşam mücadelesini kaybetti. Dağ'ın cenazesi coronavirüs tedbirlerine uygun bir şekilde, Çerkezköy İstasyon Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Dağ'ın tedavi altında olduğu hastanede çektiği video ise durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. 15 Nisan günü sosyal medya hesabından videoyu paylaşan Dağ, "Değerli dostlar, ben coronavirüs denen illete yakalandım. O kadar kendimi kollamama rağmen gözle görülmeyen, elle tutulmayan lanet bir şey. Hiç bu işin şakası yoktur. Lütfen herkes dikkat etsin, evinden çıkmasın. Çekilecek gibi değil. Gerçekten çok kötü bir şey. Ben o kadar kolladığım halde, yakalandım buna. Ama lütfen çok dikkat edin. Çok kötü bir şey." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Ülkemizde şimdiye kadar 110 bin 130 coronavirüs vakası tespit edildi. Hayatını kaybedenlerin sayısı, 2 bin 805'e yükselirken, tedavilerinin ardından taburcu edilen hasta sayısı da 29 bin 140'a çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal