Tekirdağ'dan İstanbul'a Giden Ara Yollar Toprakla Kapatıldı

Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak'a giriş çıkışlar sınırlandırıldı. Bu kapsamda, Tekirdağ'ın İstanbul'a sınırı olan Silivri ilçesi Gümüşyaka Mahallesi'ne giden tüm ara yollar, jandarma ekiplerince iş makinesiyle toprak yığını dökülerek kapatıldı.

16.04.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-16:06)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede etkisini göstermeye devam ediyor. Ülkemizde de yaklaşık olarak 70 bin insan etkilenirken, 30 büyükşehir ve Zonguldak'a giriş çıkışlar kısıtlandı. Bu kapsamda jandarma ekipleri Tekirdağ'ın İstanbul'a sınırı olan Silivri ilçesi Gümüşyaka Mahallesi'ne giden tüm ara yollar, jandarma ekiplerince iş makinesiyle toprak yığını dökülerek kapatıldı.

Öte yandan ekipler, kapattıkları bu yollarda uygulama da yapıyor. Uygulamada ekipler seyahat izin belgesi olmayan yolcuların geçişlerine izin vermiyor. Sürücüler, maske ve sosyal mesafe kuralları kapsamında da uyarılıyor.

Tedbirleri değerlendiren Hasan Camcı adında bir vatandaş, "Burada araçlarla kaçak geçmek için tepeleri dolaşıyorlar. Jandarma oraları kapattırdı. İster istemez tarlalardan geçmek istiyorlardı." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal