Genç KOMEK nedir, ne demek? KOMEK başvurusu başladı mı? KOMEK kayıt tarihleri ve şartları

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı Genç KOMEK kursuna dair detaylar belli oldu. Peki, Genç KOMEK ne oluyor? Genç KOMEK başvuru şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir? İşte Genç KOMEK kurslarına dair merak edilen detaylar...

06.06.2022-13:20 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-13:20) Genç KOMEK nedir, ne demek? KOMEK başvurusu başladı mı? KOMEK kayıt tarihleri ve şartları

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Genç KOMEK yaz okuluna dair detaylar vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar, "Genç KOMEK kursları ne zaman başlıyor? Genç KOMEK başvuru şartları nelerdir?" gibi sorulara yanıt arıyor.

Genç KOMEK nedir?

Genç KOMEK kursları, sanat ile meslek kurslarından ayrı olarak yalnızca 8-16 yaş grubunda yer alan gençlere verilen eğitim kursudur.

Genç KOMEK başvuru detayları nelerdir?

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (KOMEK) 2004'ten itibaren 8-16 yaş grubunda yer alan öğrencilere sanat ve meslek eğitimleri verilmektedir.

 genç komek nedir

Eğitim Konya merkezi ile ilçelerinde yüz yüze yapılacaktır. Çevrimiçi eğitime 81 ilden, çevrimdışı eğitime ise bütün dünya üzerinden giriş yapılabilecek.

Genç KOMEK başvuru tarihleri ne zaman?

Genç KOMEK kurs kayıtları 6 Haziran Pazartesi günü başlayıp 19 Haziran 2022'de son bulacaktır.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal