GeForce Now kütüphanesine eklenen 8 yeni oyun

Küresel çip krizi, pandemi ve döviz kurlarından dolayı artan bilgisayar fiyatları, bulut oyunculuk sektörünün yaygınlaşmasına neden oldu. Böylelikle GeForce Now gibi birçok platformlarda bulut oyun hizmeti vermeye başladı. Her hafta kütüphanesine eklediği oyunlarla, oyunseverleri sevindiriyor. GeForce Now, bu hafta kütüphanesine eklediği 8 yeni oyunun duyurusunu yaptı.

04.03.2022-20:32 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-20:33) GeForce Now kütüphanesine eklenen 8 yeni oyun

Yaygınlaşan bulut oyun hizmetleri arasında öne çıkanlardan biri olan GeForce Now, bu hafta kütüphanesine eklediği oyunların neler olduğunu açıkladı. Birçok oyunsever ise GeForce Now'ın yaptığı oyun duyurusuyla yeni gelen oyunları keşfetmek için bulut oyun platformuna yoğunlaştı.

Var olan birçok sebepten dolayı yaygınlaşan bulut oyun sektörü, güçlü bir bilgisayar sistemi gerektiren, iyi bir internet bağlantısıyla üst düzey oyunların kasmadan oynanmasına belli bir ücret karşılığında imkan sağlayan bir hizmettir.

Bunlardan biri olan GeForce Now ise bünyesinde 1000’den fazla oyun bulunduruyor ve kütüphanesini her hafta daha da genişletiyor. 

GeForce Now oyun karesi

GeForce Now'ın bu hafta yayınladığı oyunlar nelerdir?

Normalde her hafta Perşembe günü kütüphanesini genişleten GeForce Now, geçen haftayı sessiz sedasız geçirmesinin ardından bu haftanın da öyle geçeceğini hissettirse de kısa bir süre önce yaptığı duyuruyla kütüphanesine 8 yeni oyun eklediğini açıkladı. GeForce Now abonelerinin beğenisine sunulan oyunlar ise şöyle:

- ELEX II (Steam)

- FAR: Changing Tides (Steam)

- Shadow Warrior 3 (Steam)

- AWAY: The Survival Series (Epic Games Store)

- Labyrinthine Dreams (Steam)

- Sins of a Solar Empire: Rebellion (Steam)

- TROUBLESHOOTER: Abandoned Children (Steam)

- The Vanishing of Ethan Carter (Epic Games Store)

GeForce Now abonelik

GeForce Now'da yer alan oyunları oynamak için öncelikle GeForce Now'a abone olmanız gerekmektedir. GeForce Now dünyasını keşfetmek isteyenler için güncel paket fiyat listesi şöyle:

- 24 saatlik premium = 14,9 TL

- Haftalık premium = 44,9 TL

- Aylık premium = 89,9 TL

- 3 aylık premium = 199,9 TL

- 6 aylık premium = 349,9 TL

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal