Xbox ile GeForce Now'a Bağlanmak Mümkün

Xbox'tan gizli GeForce Now atağı

18.03.2021-16:02 - (Son Güncelleme: 18.03.2021-16:02) Xbox ile GeForce Now'a Bağlanmak Mümkün

15 Mart’tan itibaren Turkcell ile Nvidia'nın anlaşmasıyla ülkemizde yerel sunucular üzerinden hizmete geçen GeForce NOW bulut oyun servisinin Xbox'ta kullanılabildiği ortaya çıktı.

Microsoft geçtiğimiz günlerde Bethesda'yı satın alarak, Amerikalı şirketin oyunlarını Xbox Game Pass'e getirdi. Bu olay ise oyun sevenleri oldukça sevindirdi. İçerisinde 300’e yakın oyun bulunan servisin gün geçtikte gelişmesi, Microsoft’un Sony ile olan mücadelesinde büyük koz olmaya devam ediyor.

Xbox Insider kullanıcıları bugün önemli bir detay buldu. Xbox Konsolu üzerinden Microsoft'un web tarayıcısı Edge'in kullanılabildiği fark edildi. Tarayıcı üzerinden GeForce Now'a bağlanan oyun severler, Steam, Epic Games ve Stadia kütüphanelerindeki oyunlara Xbox üzerinden erişebiliyor.

Xbox kullanıcılarının Edge tarayıcısı üzerinden Steam, Epic Games ve Stadia'ya erişmesi Microsft'un Sony karşısındaki elini güçlendiriyor fakat kütüphanedeki bir oyun için fare ve klavye gerekiyorsa, konsol yalnızca bunlardan bir tanesini destekliyor. Bu sebeple, Xbox Edge tarayıcısı üzerinden bu tür oyunların oynanamayacağı da ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal