GeForce Now by Game Plus Tüm Kullanıcılara Açıldı

1 aydır kapalı beta sürecinde olan bulut tabanlı oyun sistemi GeForce Now by Game Plus 15 Mart itibariyle kullancıların erşimine açıldı.

15.03.2021-11:38 - (Son Güncelleme: 15.03.2021-11:38) GeForce Now by Game Plus Tüm Kullanıcılara Açıldı

Oyunları tıpkı Netlix'ten, Amazon Prime'dan, Blu Tv'den film izler gibi stream etmeyi sağlayan Nvidia GeForce Now, geçtiğimiz sene Şubat ayında global olarak tüm kullanıcıların hizmetine açılmıştı. Düşük sistemli sistemli bilgisayarların yanı sıra telefonlarda, Tv Boxlarda bile Steam, Epic Games, Gog gibi platformlardaki yüksek grafikli oyunları internet üzerinden oynatma imkânı sunan GeForce Now, bu yılın başında Nvidia ve Turkcell'in yaptığı anlaşma ile birlikte sunucularını Türkiye'ye getirmişti.

1 aydır kapalı betada işleyen ve sık sık gündeme gelen GeForce Now by Game Plus bugünden itibaren tüm kullanıcıların hizmetine açıldı. Sistemde su an 2 farklı abonelik seçeneği bulunuyor. Bunlardan bir tanesi kullanıcılara 1 saat süre kısıtlaması, sınırlı kapasite ve RTX gibi özelliklerin kapalı olduğu ücretsiz olan Basic planı. Diğeri ise Premium olarak adlandırılan ve tüm özelliklerin açık olduğu abonelik sistemi. Premium için Lansmana özel 3 aylık 150 lira, Aylık 75 lira ve daha önceden GeForce Now üyesiyseniz 1 yıl boyunca aylık 50 lira olmak üzere 3 farklı ödeme sistemi mevcut.

BETA SÜRECİNDE ADINAN SIKÇA SÖZ ETTİRDİ

GeForce Now by Game Plus Türkiye sunucularının açılacağı duyurusu Türkiye'deki oyun severler tarafından büyük bir sevinçle karşılanmıştı. Daha sonrasında ise GeForce Now by Game Plus'ın fiyatının açıklanması ise büyük tepkiye yol açtı.

Yurt dışı fiyatı yaklaşık aylık 50 liraya denk gelen sistemin yurt içi fiyatının 75 lira olması kullanıcıları ikiye böldü. Bu olayın üzerinden çok geçmeden, Yurtdışı aboneliği olan kullanıcılara 3 Mayıs'ta aboneliklerinin sonlanacağı ve yurt içindeki sistemden yararlanmak zorunda olduklarına dair mail geldi. Kullanıcıların tepkisini alan Nvidia ve Turkcell daha sonra bu kararından vazgeçti. Hali hazırda aboneliği olan kullanıcılara yurt içindeki sunuculara geçmeleri halinde 1 yıl boyunca aylık 50 liraya abone olma fırsatı verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal