GeForce Now Global Fiyatlarında Artış

Nvidia, GeForce Now'ın küresel fiyatlarına zam yaptı.

19.03.2021-09:09 - (Son Güncelleme: 19.03.2021-09:09) GeForce Now Global Fiyatlarında Artış

15 Mart’ta Nvidia ve Turkcell'in ortaklığıyla Türkiye sunucuları kullanıma açılan GeForce NOW Game+ için üyelik ücretleri açıklanmıştı. Nvidia, GeForce now'ın küresel fiyatlarında değişikliğe gitme karar aldı. Türkiye'de tepki çeken fiyatların sebebinin Nvidia'dan gelen zam kararı olup olmadığı netlik kazanmadı.

NVIDIA’nın bulut üzerinden oyun oynamaya imkân sağlayan servisi daha öncden Founders adlı aboneliğini 1 ay boyunca kullanmanız için önceden 5.49 euro talep ediyordu. 6 aylık abonelik için ise 27.45 euro fiyat talep ediyordu. NVIDIA yaptığı açıklama ile Founders adlı pakete üye alımını kapattı. Priority olarak adlandırılan yeni paketin fiyatları, servisin lansmana özel avantajları sonlandırılarak zamlı bir şekilde açıklandı.

Yeni duyurulan fiyatlara göre, 1 aylık Priority paketi 9.99 Euro'dan satışa sunulurken, 1 yıllık Priority paketinin fiyatı ise 99.99 Euro olarak açıklandı. 

GeForce NOW powered by GAME+'ın fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik olmadı. Türkiye sunucuları için istenen 1 aylık üyelik fiyatı 75 lirayken, lansmana özel üç aylık fiyat 150 lira. Ayrıca, başka sunuculardan geçen kullanıcılar 1 yıl boyunca aylık 50 lira fiyat ödeyip servisten yararlanabiliyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal