Galatasaray'da Yeni Başkan Dursun Özbek, kulübe yeni dönemde bir barış ortam getireceğini söyledi

Galatasaray Spor Kulübü’nde Eşref Hamamcıoğlu ile girdiği yarışı kazanarak başkanlığa seçilen Dursun Özbek, kazandığı için çok mutlu olduğunu ve kulübe bir barış ortamı getireceğini söyledi.

12.06.2022-10:57 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-10:57) Galatasaray'da Yeni Başkan Dursun Özbek, kulübe yeni dönemde bir barış ortam getireceğini söyledi

Haftalardır sonucu merakla beklenen Galatasaray Spor Kulübü başkanlık seçimi sona erdi. Eşref Hamamcıoğlu ile Dursun Özbek’in girmiş olduğu yarıştan Özbek galip ayrılmayı başararak kulübü yeni başkanı oldu.

Dursun Özbek'ten flaş açıklamalar!

Seçim sonucunun ardından Galatasaray Lisesi’nden ayrılan Dursun Özbek, Levent’te bulunan Galatasaraylılar Derneği’ne gitti. Dernek girişinde basın mensupları ile bir arayan gelen Galatasaray Spor Kulübü’nün yeni başkanı Dursun Özbek, yaptığı açıklamalarda ;


‘ Çok mutluyum. Galatasaray için çok sevinçliyim. Galatasaray’da yapmak istediğim projelerim vardı. Galatasaray’a getirmek istediğim barış var. Sevgi iklimini getirmek istiyorum. Onun için genel kurul üyelerime çok teşekkür ederim. Bana bu fırsatı verdiler. Ben bundan sonra onlar için çalışacağım. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal