Ergin Ataman: Biz şampiyon olacağız! Şimdi Fenerbahçe düşünsün...

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe’yi 103-92 mağlup ederek seriyi 2-1’e getirdikleri maçın ardından oldukça iddialı konuşarak sarı lacivertli taraftarları kızdırdı. Şampiyon olacaklarını söyledi.

12.06.2022-10:16 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-10:16) Ergin Ataman: Biz şampiyon olacağız! Şimdi Fenerbahçe düşünsün...

ING Basketbol Süper Lig’inde Play-Off final serisi üçüncü karşılaşmasında heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Fenerbahçe’nin Anadolu Efes karşısında ilk iki maçı kazanarak seriyi 2-0’a getirmesinin ardından dün oynanan karşılaşmada Anadolu Efes, Fenerbahçe karşısında sahadan 103-92’lik galibiyetle sahadan ayrıldı ve seride genel durumu 2-1’e getirdi.


Ergin Ataman'dan iddialı açıklamalar!

Anadolu Efes’te Fenerbahçe karşısında alınan 103-92’lik galibiyetin ardından konuşan Ergin Ataman, oldukça iddialı söylemleriyle Fenerbahçe taraftarlarını bir hayli kızdırdı. Ergin Ataman, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Fenerbahçe’ye karşı bu maçta kendi oyunumuzu oynadık. Fenerbahçe'nin kendi sahasında oynadığı gibi agresif savunma yoktu. Daha rahat oynadık ve 101 sayı attık. Daha öncede söyledim. Biz şampiyon olacağız. Şimdi onlar düşünsün. Pazartesi 4. maçı da alıp Ülker Arena'da bir kez daha o kupayı kaldırmaya gideceğiz. Saha avantajını kullanmak normal. Taraftarımız gayet centilmence ve kimseyle alay etmeden, kimseye hakaret etmeden güzel bir şekilde takımı destekledik. Allah herkese böyle taraftar nasip etsin. ‘ ifadelerini kullanarak tüm dikkatleri üzerine çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal