Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'ın başka takıma transferine onay verildi! Oyuncu, Okan Buruk'un kadro planlamaları arasında yer almıyor

Galatasaray'da geçen sezon Teknik Direktör Fatih Terim'in isteğiyle transfer edilen Barış Alper Yılmaz ile ilgili dikkat çeken gelişmeler var. 22 yaşındaki sol kanat geride kalan sezon istenilen performansı ortaya koyamazken yeni sezon planlamaları kapsamında ise takımın yeni teknik direktörü Okan Buruk tarafından kadroda düşünülmüyor.

15.07.2022-09:29 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-16:36)

Sarı kırmızılılarda yeni sezon öncesi hazırlıklar son hız devam ederken dikkat çeken gelişmeler de yaşanıyor. Galatasaray yeni dönemde takımın Teknik Direktörü Okan Buruk yönetiminde şampiyonluk parolasıyla hareket etmekte. Bu anlamda kadroya dikkat çeken isimler dahil olurken kadrodan bazı isimlerle yolların ayrılması da gündemde. Bu oyunculardan birisinin ise geçen sezon Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde transfer edilen Barış Alper Yılmaz olduğu öğrenildi. Oyuncu ile ilgili son olarak ise Okan Buruk tarafından kritik karara varıldı.

Biletini kesti

Okan Buruk yeni sezon öncesi kadroda ince eleyip sık dokurken özellikle geçen sezon kadroya katılan pek çok isimle yolları ayırmayı düşünüyor. Bu oyunculardan birisinin ise Barış Alper Yılmaz olduğu öğrenildi. 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunun antrenmanlardaki formundan memnun olmayan Okan Buruk'un oyuncuyla yolların ayrılmasına onay verdiği öğrenildi. Futbolcu ile ilgili yaşanan gelişme oldukça büyük ses getirdi. Yakın zamanda ise genç futbolcuyla ilgili resmi gelişmelerin yaşanması beklenmekte.


Oyuncunun kariyeri

Futbola Rize Özel İdare'de başlayan Barış Alper Yılmaz ardından ise Ankara Demir'e transfer oldu. Sonrasında ise bir başka Ankara ekibi Keçiörengücü'nün yolunu tuttu. Futbolcu buradaki performansıyla Galatasaray'ın dikkatini çekti ve kadroya katıldı. Futbolcu ile şimdilerde ise yolların ayrılması gündemde.

Ana mevkisi sol kanat olan futbolcu yan mevki olarak ise sağ kanat ve santrafor olarak görev alabiliyor. Oyuncu bu anlamda çok yönlülüğü ile oldukça dikkat çekmekte.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal