A Milli Voleybol Takımı adını finale yazdırdı! Simge Aköz’den iddialı sözler

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yetenekli liberosu Simge Şebnem Aköz, Milletler Ligi çeyrek final maçında Tayland’ı 3-1 yendi. Finale adını yazdıran A Milli Kadın Voleybol Takımı liberosu Aköz iddialı konuştu.

15.07.2022-09:01 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-09:01) A Milli Voleybol Takımı adını finale yazdırdı! Simge Aköz’den iddialı sözler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız  dün gerçekleştirdiği Tayland mücadelesinden sonra adını finale yazdırdı. Kendi sistemlerini uymayan bir rakibe karşı galibiyet kazanan A Milli Takımımızın yetenekli liberosu Aköz, “Turnuvanın ilk gününde bu maçı almak bizim için çok önemliydi. Çok güzel bir mücadele gösterdiğimizi düşünüyorum. Direncimiz kırılmadı. İlk sette heyecanımıza belki de biraz yenik düştük ama ilk günler hep böyle olur. Bundan sonra yükselen bir ivme ile gideceğimizi düşünüyorum. Umut ediyorum sonu çok güzel olur. Herkese güzel destekleri için çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Filenin Sultanları adını yarı finale yazdırdı

Dün gerçekleştirilen maç sonrasında iddialı konuşan Simge Aköz,  Brezilya ve Sırbistan kadın voleybol takımını değerlendirdi. Simge Aköz konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Gerçekten sürpriz sonuçlar oldu. O yüzden burada en iyi takımların mücadele ettiğinin farkındayız. Elimizden gelen bütün emeği, bütün ciddiyetimizle ortaya koyacağız. İnşallah en sonunda bu sefer kupayı kaldıran taraf biz oluruz, kendi ülkemizde."

Simge Aköz İddialı Konuştu

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal