En Hamarat Benim Rukiye yarışmadan neden ayrıldı?

FOX TV ekranlarının en gözde yarışması En Hamarat Benim, Kadir Ezildi sunumuyla ekran karşısına geçmektedir. Marifetlerine güvenen yarışmacıların başvurduğu yarışmada heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta yarışmacılar arasında yer alan Rukiye'nin finale son bir gün kala yarışmadan ayrıldığı gündeme damgasını vurdu. En Hamarat Benim Rukiye neden yarışmadan ayrıldı sorularına yanıt aranmaya başlandı. En Hamarat Benim Rukiye diskalifiye mi oldu, Rukiye neden yarışmada yok?

13.05.2022-13:04 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-13:04) En Hamarat Benim Rukiye yarışmadan neden ayrıldı?

Gündüz kuşağın programlarının en sevilen En Hamarat Benim yarışmasından finale son bir gün kala beklenmeyen olay yaşandı. En Hamarat Benim yarışmasının bu hafta yarışmacısı Rukiye'nin yarışmadan neden ayrıldığı merak konusu oldu. Gelen haber herkesi üzerken nedeni izleyici tarafından da araştırılmaya başlandı. İşte En Hamarat Benim Rukiye'nin neden ayrıldığına dair detaylar haberimizde yer almaktadır

En Hamarat Benim Rukiye neden yarışmadan ayrıldı?

Bu haftanın sevilen yarışmacısı Rukiye gönderdiği video ile yarışmaya veda etti. Videoda ise bebeğinin yüksek ateş geçirdiği ve beyninde enfeksiyon olma riskinin yüksek olduğunda yarışmadan ayrılmak zorunda kaldığını açıkladı. Yaptığı açıklama sonrası özürlerini ileten Rukiye izleyicilerle üzücü haberi paylaştı.

En Hamarat Rukiye neden ayrıldı ?

En Hamarat Rukiye kimdir?

21 yaşındaki Rukiye Kepkan Siirtli olup ev hanımıdır. Evli olan Rukiye Kepkan'ın bir çocuğu vardır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal