Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro Elektrik Santrallerinin Yeniden Faaliyete Geçtiğini Duyurdu

Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro, ülkedeki son elektrik kesintisinden ardından Başkan Yardımcısı Delcy Rodriguez'in başkanlık edeceği elektriksel güç kaynakları üzerine bir karargah oluşturulduğunu açıkladı.

02.04.2019-12:13 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-12:07) Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro Elektrik Santrallerinin Yeniden Faaliyete Geçtiğini Duyurdu

Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro, ülkede yaşanan elektrik kesintisinden sonra elektriksel güç kaynakları üzerine bir karargah oluşturulduğunu açıkladı.

ELEKTRİK SANTRALLERİ YENİDEN FAALİYETE GEÇTİ

Maduro yaptığı açıklamada, “Başkan Yardımcısı Delcy Rodriguez başkanlığındaki güç kaynağı merkezinin yeniden faaliyete geçirileceğini bildiriyorum. Benzer merkezler ülke genelinde tüm eyaletlerde yeniden kurulacak. Yerel valiler tarafından yönetilecekler ve günlük olarak çalışacaklar. "Yerel televizyon kanallarının yayınladığı gibi.’’ dedi.

YENİ BİR SEKRETARYA KURULACAK 

Cumhurbaşkanı Maduro ayrıca, İçişleri ve Adalet Bakanı Nestor Reverol tarafından yönetilecek olan güvenlikle ilgili bir sekreterya kurulacağını da duyurdu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal