Ukraynalı Siyasetçiler Canlı Yayında Birbirine Girdi

Ukrayna ile Rusya arasında meydana gelen gerilim Ukraynalıları birbirine düşürdü. Ukraynalı bir bakan yardımcısı ve milletvekili canlı yayında birbirlerine saldırdılar.

01.12.2018-20:15 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-20:22)

Rusya ile Ukrayna arasında Kerç Boğazı’nda meydana gelen kriz ülkedeki siyasileri birbirine düşürdü. Ülkedeki canlı yayına katılan bir bakan yardımcısı Kerç Boğazı'ndaki meselede ters düşmesi ardıdnan bir milletvekiline saldırdı.

Ukrayna'nın geçici işgal altındaki topraklarla alakalı Bakan Yardımcısı Yuriy Grımçak, Milletvekili Yevgeny Murayev ile beraber ZİK kanalında ekranlara gelen bir programa katıldı.

Murayev programda gerçekleştirdiği konuşmada meydana gelen krizden Ukrayna’yı sorumlu tutarak, "Rusya bu probleme hiç ilgi göstermedi. Ukrayna bu olay sayesinde, amaçlarından birini başardığını düşünüyorum ki bu da G-20 Zirvesi'nde ABD ve Rusya Devlet Başkanı'nın toplantısını önlemekti” sözlerini kullandı.

Bunun ardıdnan Grımçak tekrar kalkarak Murayev'e saldırdı. Grımçak daha sonra ise milletvekilinin masasına tekme atarak masayı devirdi.

Öte taraftan Murayev ise Grımçak'ın hakaretlerine karşın tavrından taviz vermeyerek konuşmasını sürdürdü.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal