Ukrayna'da Coronavirüsü Yayan Kadın Af Diledi

Ukrayna'da virüsü yaydığı iddia edilen kadın video çekerek af diledi. Yalvaran kadın, "Beni öldürün, ama çocuklarıma dokunmayın." dedi.

01.04.2020-16:05 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-16:32)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını kısa sürede İtalya'yı etkisi altına aldı ve İtalya virüsün yayılmasında etkin rol oynadı. Ukrayna'nın güneybatısında Romanya ve Moldova sınırında yer alan Çernotvtsi ilinin Kolenkovtsi köyünden Yelizaveta isimli bir kadın çalışmak için İtalya'ya gitti. Virüsün etkili bir şekilde yayılmaya başladığı dönemde kadın İtalya'dan köyüne döndü ve kendisini karantina altına almak yerine normal yaşantısına devam etti. Yelizaveta, ülkede virüsü bütün köye ve ile bulaştımakla suçlandı. Giriş çıkışların yasak olduğu köyde hala çok sayıda kişi coronavirüs nedeniyle hastanede yatıyor.

Köylüler kadına tepki gösterirken, evinin yakmakla tehdit etti. Bunun üzerine tüm köyden özür dileyen kadın coronavirüs hastalığını atlattığını ve bir daha İtalya'ya gitmeyeceğini belirtti. Diz çökerek yalvaran kadın, "Hayatımda çocuklarım ve torunlarımdan daha değerli bir şey yok. Beni öldürün, kesin, doğrayın ama yalvarırım çocuklarıma ve torunlarıma dokunmayın." dedi. Yelizaveta konuyla ilgili olarak, hastanedeki tedavisinin sona erdiğini ve iyileşerek köye döndüğünü söyledi. Kadın, köyde kendisine karşı oluşan tepki nedeniyle ekmek almak için bile evden çıkamadığını, kapının önüne çıkmaktan bile korktuğunu belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal