Trump'tan Türkiye'ye Ekonomi Mesajı; Potansiyel Büyük!

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bilgilendirmede bulunan ABD Başkanı Donald Trump, 'ABD ile Türkiye arasındaki ekonomik gelişme hakkında konuştuk, ki burada gerçekten genişleme için büyük bir potansiyel var.' değerlendirmesinde bulundu.

15.01.2019-08:48 - (Son Güncelleme: 15.01.2019-08:42) Trump'tan Türkiye'ye Ekonomi Mesajı; Potansiyel Büyük!

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bilgilendirmede bulunan ABD Başkanı Donald Trump, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeye yönelik, 'ABD ile Türkiye arasındaki ekonomik gelişme hakkında konuştuk, ki burada gerçekten genişleme için büyük bir potansiyel var.' değerlendirmesinde bulundu.

SURİYE'DEKİ DURUM VE GÜVENLİ BÖLGE

ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile dün telefonda gerçekleştirdiği görüşmeye yönelik sosyal medya hesabı Twitter üzerinde açıklamalarda bulundu.

Başkan Trump,paylaştığı açıklamada, 'DEAŞ kalıntılarına karşı son iki haftadır verdiğimiz başarılı mücadele ve 20 millik (32 kilometre) güvenli bölge dahil ilgili tüm meseleler hakkında nerede durduğumuzu aktarmak için Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuştum. Ayrıca ABD ile Türkiye arasındaki ekonomik gelişme hakkında da konuştuk, ki burada gerçekten genişleme için büyük bir potansiyel var.' şeklinde ifadeler kullandı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal