SİHA Korkusu: Sözde Karabağ Lideri Toplantıyı Anaokulunda Yaptı

Azerbaycan'ın iki ülke arasındaki savaşta kullandığı Türk SİHA'ları karşısında ağır darbe alan Ermenistan ordusu, SİHA'ların hedefi olmamak için farklı alternatifler deniyor. Karabağ'ın sözde lideri Arayik Harutyunyan, askeri komuta toplantısını anaokulunda gerçekleştirdi.

27.10.2020-12:38 - (Son Güncelleme: 27.10.2020-13:36) SİHA Korkusu: Sözde Karabağ Lideri Toplantıyı Anaokulunda Yaptı

Azerbaycan, Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını kurtarmak için cephe hattındaki operasyonlarına tüm hızıyla devam ediyor. Azerbaycan ordusunun operasyonlarda kullandığı Türk üretimi SİHA'lar, Ermenistan'da büyük kayıplar verilmesine ve motivasyon kaybına neden oldu. Üst düzey komutanların yaralandığı ve yaşamını yitirdiği Ermenistan ordusunda askerler cepheyi terk etmeye başladı.

KOMUTA TOPLANTISI ANAOKULUNDA YAPILDI

Ermenistan ordusundaki panik ve korku hali komuta kademesine de yansıdı. Ermeni yetkililer SİHA'ların hedefi olmamak için değişik yollar deniyor. Son olarak ise Karabağ'ın sözde lideri Arayik Harutyunyan, yanındakilerle birlikte askeri komuta toplantısını anaokulunda yaparken görüntülendi.

DAHA ÖNCE DE SIĞINAKTA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Sözde Karabağ lideri Harutyunyan, daha önce de SİHA'ların hedefi olmamak için bir sığınakta toplantı yaparken fotoğraflanmıştı. Harutyunyan'ın açık havada demeç verdiği esnada askerlerin gökyüzünde SİHA olup olmadığını kontrol ettiği anlar da geçtiğimiz günlerde medyaya yansımıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal