Paşinyan'ın Kızı: Hayallerimiz ve Hedeflerimiz Başarısız Oldu

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın kızı Mariam Paşinyan'ın sosyal medya hesabından "Hayallerimiz ve hedeflerimiz başarısız oldu" şeklindeki paylaşımı Ermenilerden tepki topladı.

20.10.2020-16:29 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-17:16) Paşinyan'ın Kızı: Hayallerimiz ve Hedeflerimiz Başarısız Oldu

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın kızı Mariam Paşinyan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım, Ermeni vatandaşları kızdırdı. Mariam Paşinyan paylaşımında, "Hayallerimiz ve hedeflerimiz başarısız oldu." ifadelerini kullandı. Mariam'ın bu paylaşımına tepki gösteren ermeniler, bu paylaşımların "cephedeki askerin moralini bozduğunu" söyledi.

"HEDEFLERİMİZ BAŞARISIZ OLDU

Azerbaycan'ın cephede ağır yenilgiye uğrattığı Ermenistan'ın başbakanı Nikol Paşinyan'ın kızı Mariam Paşinyan, Facebook'ta yaptığı paylaşımla Ermeni halkından büyük tepki topladı. 

Paşinyan, iletisinde "Hayallerimiz ve hedeflerimiz başarısız oldu. Hayallerimiz, askerlerimiz ve vatanımız hakkındaydı" ifadelerini kullandı.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Paşinyan'ın kızının Dağlık Karabağ ile ilgili yaptığı açıklamayı 'karamsar' olarak değerlendiren Ermeni basını ve vatandaşları, Mariam'a tepki gösterdi. Bu tür paylaşımların cephede savaşan askerlerin moralini kötü yönde etkilediğini savunan Ermeniler, paylaşımı eleştiri yağmuruna tuttu.

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal