Kremlin Sözcüsü Peskov: 'Rusya Gerek Gördüğü Her Adımı Atabilir'

Kremlin Sözcüsü Peskov'dan Suriye'ye S-300 sevkiyatı hakkında açıklama yaptı. Peskov, Rusya'nın istediği her şeyi yapılabileceğini ifade etti.

11.05.2018-13:04 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-13:23) Kremlin Sözcüsü Peskov: 'Rusya Gerek Gördüğü Her Adımı Atabilir'

Suriye'ye olası S-300 sevkiyatına dair açıklamalar yapan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Suriye'ye yönelik saldırıların sonrasında Rusya'nın gerekli gördüğü her adımı atma hakkına sahip olduğunun altını çizdi.

Muhabirler, bugünkü basın açıklamasında Dmitriy Peskov'a Rusya Devlet lideri Putin’in askeri ve teknik ortaklı sorumlu yardımcısı Vladimir Kojin'nin Suriye'ye S-300 gönderilmeyeceği  ve bu konuda müzakere yapılmadığı yönündeki açıklamasını soru olarak yöneltti. Sözcü Peskov, Suriye'ye karşı harekatın sonrasında Rusya'nın gerekli gördüğü her adımı atma hakkına sahip olduğunun altını çizdi.

Rusya'nın Suriye'ye S-300 sevkiyatı yapacağını hiçbir zaman açıklamadığını hatırlatan Sözcü Peskov, Rusya’dan yapılan açıklamalarda, ABD ve müttefiklerinin Suriye saldırısının sonrasında, Rusya'nın gerekli görülen her şeyi yapma yetkisini saklı tuttuğunu öne çıkardı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal