Kaşıkçı'nın Son Sözleri Ortaya Çıktı

Amerika merkezli CNN televizyonunun yaptığı habere göre, Cemal Kaşıkçı'nın katledilmeden hemen önceki son sözleri ''Nefes alamıyorum'' idi.

10.12.2018-09:13 - (Son Güncelleme: 10.12.2018-09:10) Kaşıkçı'nın Son Sözleri Ortaya Çıktı

Amerika merkezli CNN televizyonunun yaptığı habere göre, Cemal Kaşıkçı'nın katledilmeden hemen önceki son sözleri ''Nefes alamıyorum'' idi. CNN, yaptığı haberi Kaşıkçı davası soruşturması kapsamında brifing alan ve Kaşıkçı'nın son anlarında çekilen ses kaydının çevirisini gören bir kaynağa dayandırdı.

"KAŞIKÇI CİNAYETİ PLANLIYDI"

Kaşıkçı cinayetinin beceriksizce işlenmiş bir cinayet olmadığını ve önceden planlandığını belirten haber kaynağı, Kaşıkçı'nın kendisini öldürmek isteyen Suudilere karşı mücadele verdiğini söyledi. Ses kayıtlarında Kaşıkçı'nın cesedinin bir testere ile parçalandığı bilgisinin de yer aldığı belirtilen haberde, faillere Kaşıkçı'nın bedeni parçalanırken müzik dinlemeleri söylendiği belirtildi. Haberde ayrıca ses kayıtlarında cinayet işlendikten sonra birtakım telefon görüşmeleri gerçekleştirilerek karşı tarafa bilgi aktarıldığı bilgisinin de yer aldığı bildirildi.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda katledilmesi üzerine eleştirilerin odağı olmuştu. ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatının (CIA), Kaşıkçı cinayeti emrini bin Selman'ın verdiği sonucunu elde ettiği bildirilmişti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal