Kaşıkçı Olayından Sonra Bir Gazeteci Daha Öldürüldü!

Cemal Kaşıkçı olayından 1 ay sonra Suudi gazeteci Turki Bin Abdul Aziz Al Jasser'in Suudi Arabistan'da tutuklu olduğu cezaevinde işkence yapılarak öldürüldüğü öne sürüldü.

07.11.2018-15:54 - (Son Güncelleme: 08.11.2018-08:07) Kaşıkçı Olayından Sonra Bir Gazeteci Daha Öldürüldü!

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinden 1 ay sonra Suudi Arabistanlı bir gazetecinin daha öldürüldüğü öne sürüldü.

The Khaleej haber sitesi insan hakları aktivistlerinden aldıkları bilgilere göre Suudi gazetecinin öldürüldüğü ileri sürüldü.

DUBAİ'DE YAKALANMIŞTI

Arabistan hükümetinin Al-Jasser'in sosyal medya hesabı Twitter üzerinden başka bir adla hesap açtığı ve bu hesaptan Suudi görevlileri ve kraliyet ailei mensuplarının insan hakları ihallerini paylaştığı ve Arabistanlı ajanlarca Mart ayında Dubai'de yakalandı.

Suudi Arabistan, Cemal Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürüldüğünü kabullenmişti. Kaşıkçı'nın İstanbul konsolosluğunda öldürülmesine yönelik 18 Suudi vatandaşının gözaltına alındığını bildirmiş, Kaşıkçı'nın ölümünde parmağı olan herkesten hesap sorulacağını ve adalete teslim edileceğini ifade etmişti.

SUUDİ ARABİSTAN CEMAL KAŞIKÇI İÇİN KAN PARASI VERECEK

El Cezire televizyonu, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cinayet emrini üst düzey yetkililerinin verdiğini ve Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı ailesine kan parası ödeyeceğini ifade etti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal