Japonya'da Dehşet! Beyaz Kaplan Bakıcısını Öldürdü

Japonya'nın Kyushu Adası'ndaki bir hayvanat bahçesinde facia yaşandı. Beyaz kaplanın kafesine giren bakıcısı kaplan tarafından öldürüldü.

10.10.2018-13:03 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-12:56) Japonya'da Dehşet! Beyaz Kaplan Bakıcısını Öldürdü

Japonya'nın Kyushu Adası'nın sahil kenti Kagoshima'daki Hirakawa Zooloji Parkı'nda bakılan beyaz kaplan bakımı için kafesine giren bakıcısını öldürdü.

Vatandaşların parkı terk etmesinin ardından beyaz kaplanı sergi kafesinden kendi kafesine götürmek üzere kaplanın yanına giden hayvanat bahçesi bakıcısı 40 yaşındaki Akira Furusho, 170 kilo olan beyaz kaplanın saldırısınamaruz kaldı. Kazadan sonra kafese giren kurtarma ekibi kaplanı sakinleştirici iğne ile uyuştururken, boynundan yaralanan hayvanat bahçesi bakıcısıtüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Güvenlik güçleri olay hakkında soruşturma başlatırken, hayvanat bahçesinde güvenlik eksikliği olup olmadığına ilişkin çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

Hayvanat baçesinde bulunan dört nadir beyaz kaplandan biri olan Riku isimli kaplan saldırıdan sonra bayıltıldı fakat Furusho'nun ailesi istemediği için kaplan uyutulmadı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal