İsrail Gazze'nin Saldırısını Engellediğini Açıkladı

Gece çıkan Gazze-İsrail sınırındaki gerginlikler, Filistin topraklarından atılan roketlerin İsrail'in güneyindeki Beersheba kentine isabet etmesiyle alevlendi.

17.10.2018-11:38 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-12:13) İsrail Gazze'nin Saldırısını Engellediğini Açıkladı

Gece çıkan Gazze-İsrail sınırındaki gerginlikler, Filistin topraklarından atılan roketlerin İsrail'in güneyindeki Beersheba kentine isabet etmesiyle alevlendi. İsrail Savunma Kuvvetleri, Gazze Şeridi'ndeki hedeflere yönelik hava saldırılarına tepki vererek kısıtlı balıkçılık alanlarını ve sınır boyunca bütün kontrol noktalarını kapattı.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), İsrail'in güneyindeki Beersheba kentine benzer bir saldırıdan sonra, Hof Ashkelon Bölge Konseyi'ndeki Gazze Şeridi'nden bir “terörist kadro” tarafından saldırıya uğradıklarını açıkladı. Askeri bir tweetde, engellenen roketin yine de güneydeki ateşli sirenleri tetiklediğini ve Gazze Şeridinden yeni bombardıman olacağını belirtti.

İsrail, Gazze Şeridi'nden roket ateşine tepki olarak bölgenin sınırıdaki tüm kontrol noktalarını ve sınırlı balıkçılık bölgelerini kapatması için bir neden oldu. Ordu sözcüsü Jonathan Conricus'a göre, İsrail Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi'nde Filistin roketi bombardımanına tepki olarak 20 "askeri hedefe" saldırdı. İsrail savaş uçakları, gece bölgeden gelen roket ateşine tepki olarak Gazze Şeridi'nde hedeflere saldırmaya başladı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal