İngiltere’de Kabin Personeline Hastanelerde Görev Çağrısı

EasyJet ve Virgin Atlantic, kabin çalışanına yazı yollayarak, "Coronavirüs hastanelerinde görev alın" çağrısında bulundu.

30.03.2020-16:06 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-15:44) İngiltere’de Kabin Personeline Hastanelerde Görev Çağrısı

EasyJet ve Virgin Atlantic, kabin çalışanına yazı yollayarak, "Coronavirüs hastanelerinde görev alın" çağrısında bulundu.

Coronavirüs salgını, havacılık sektörünü durma seviyesine getirdi. Hava yolu firmaları, seferlerini peş peşe iptal etti.

İngiltere Ulusal Sağlık Servisi, yurtta coronavirüse karşı mücadele boyutunda kabin görevlilerini, coronavirüs hastanelerinde vazifeye çağırdı. Yeni kurulan NHS Nightingale hastanelerinde konu olan çalışana vazife verilecek.

9 BİN KABİN GÖREVLİSİNE ÇAĞRI

The Guardian'daki habere bakıldığında; İngiltere merkezli EasyJet, Londra, Birmingham ve Manchester'daki önemli bakım hastanelerinde vazifelendirmek için, 4 bini CPR (kalp masajı) eğitimi almış olan ve yurtta yaşayan 9 bin İngiltere çalışanına yazı yolladı.

4 BİN KİŞİYE GÖREV DAVETİ

Bir başka firma Virgin Atlantic, 4 bin personeliyle iletişime geçecek ve sahada iyi bir şekilde vazife yapabilecek olan alakalı becerilere sahip olanlara öncelik verecek.

Gönüllüler, eğitimli hemşirelerin rehberliğinde yatak değiştirme benzeri destek rollerini üstlenecek ve havayolları aracılığıyla maaşları ödenmeye devam edecek.

İNGİLTERE'DE SON DURUM

19 bin 522 coronavirüs vakasının olduğu ülkede, 1.228 kişi yaşamını yitirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal