Esed Rejimi İdlib'e Saldırdı: 10 Sivil Hayatını Kaybetti

Rejim ordusu ve İran destekli yabancı terörist gruplardan oluşan rejim kuvvetlerinin, "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi"nde bulunan bir pazar yerine gerçekleştirdiği saldırıda 10 sivil yaşamını yitirdi, 25 sivil ise yaralandı.

04.04.2019-12:33 - (Son Güncelleme: 04.04.2019-12:24) Esed Rejimi İdlib'e Saldırdı: 10 Sivil Hayatını Kaybetti

Suriye'de Beşşar Esed rejimi kuvvetlerinin "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi"nde yer alan bir pazar yerine yaptığı saldırıda ilk tespitlere göre 10 sivil hayatını kaybetti, 25 sivil ise yaralandı.

6 BÖLGEYE SALDIRI DÜZENLENDİ

Rejim ordusu ve İran destekli yabancı terörist gruplarının oluşturduğu rejim güçleri, "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" sınırları kapsamındaki İdlib'in Kefrenbil, Marratinnuman, Serakib bölgeleri ile Han es Sübül köyüne ve Hama ilinin Kefer Zita ilçesine saldırı gerçekleştirdi. Marratinnuman'da düzenlenen saldırıda 1 sivil yaşamını yitirdi.

Yerel ve hastane kaynaklarından yapılan açıklamalara göre, Kefrenbil bölgesindeki bir pazar yerine düzenlnen saldırıda ilk tespitlere göre 10 sivil öldü, 25 sivil yaralandı.

ÖLÜ VE YARALI SAYISI ARTABİLİR

Sivil Savunma (Beyaz Baretliler) ekipleri arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Ölü ve yaralı sayısının yükselmesinden endişe ediliyor.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal