Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın Eşi Cepheye Gideceklerini Söyledi

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan, 13 kadın ile birlikte eğitime başlayacaklarını ve cepheye gideceklerini söyledi.

27.10.2020-14:36 - (Son Güncelleme: 27.10.2020-13:56) Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın Eşi Cepheye Gideceklerini Söyledi

Azerbaycan ordusunun işgal edilen topraklarını kurtarmak amacıyla 27 Eylül'den beri sürdürdüğü operasyonlarda ağır kayıplar vermesinin ardından terör örgütü PKK ile işbirliği yapan Ermenistan'da kadınlar da cepheye gidiyor. 

İHA operasyonlarında çok sayıda askeri kayıp veren Ermenistan'ın kadınları askere aldığı ve eğitimlere başladığı belirtiliyor. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın eşi Anna Hakobyan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 13 kadın ile birlikte kadın birlikleri oluşturarak eğitime başlayacaklarını belirtti.

"EĞİTİMLERE BAŞLIYORUZ, CEPHEYE GİDECEĞİZ"

Anna Hakobyan açıklamasında, "Yarından itibaren ben dahil 13 kişilik kadın, askeri tatbikatlara başlayacak. Birkaç gün içinde vatanımızın sınırlarını korumaya gideceğiz. Düşmana teslim olacak ne vatanımız ne de haysiyetimiz var." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal