Beyaz Saray'da Saldırı Alarmı: Trump Toplantıdan Çıkarıldı

Donald Trump Beyaz Saray'da günlük basın toplantısı esnasında Gizli Servis görevlileri tarafından apar topar dışarı çıkarıldı. ABD Başkanı, neye uğradığını şaşırdı.

11.08.2020-08:19 - (Son Güncelleme: 11.08.2020-11:50)
Bunun üzerine salondaki gazetecilerin dışarıda çıkması engellenirken, Trump bir süre sonra salona döndü.

Beyaz Saray'ın bahçesinde bir silah sesi duyulduğunu söyleyerek konuya açıklık getiren Trump, ''Durum çok kontrol altında gösteriyor.'' dedi.

Gizli Servis ekiplerinin bir şüpheliyi silahla hedef aldığını kaydeden Trump, bu kişinin hastaneye sevk edildiğini dile getirdi.
Yaralı kişinin durumuna yönelik bilgisi olmadığını ifade eden Trump, Gizli Servis'in konuyla ayrıntılarıyla açıklık getireceğini kaydetti.

Trump, Gizli Servis'in ''iyi bir iş'' çıkardığını işaret ederek, herkese teşekkürlerini sunduktan sonra gündem değerlendirmesini sürdürdü.

Donald Trump, kendisinin salondan çıkarıldıktan sonra sığınağa değil, Oval Ofis'e götürüldüğünü söyledi.

ABD Başkanı Trump, ''Dünyanın her zaman bu kadar tehlikeli bir yer olması çok talihsiz. Geride bıraktığımız yüzyıllarda dünya çok tehlikeli bir yer olmuştu ve sanırım bir süre daha böyle devam edecek.'' ifadelerini kullandı.

Diğer taraftan Gizli Servis'in Twitter üzerinden gerçekleştirdiği bilgilendirmede, Beyaz Saray'a yakın bir bölgede silahların ateşlendiği teyit edilerek, yakında daha fazla bilgi paylaşılacağı belirtildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal