Artı 18 Film Yıldızı Lana Rhodes'dan Pişmanlıklarla Dolu İtiraf

24 yaşında olan Amerikalı +18 film yıldızı Lana Rhoades, 12 yaşından bu yana tek hayalinin +18 film yıldızı olmak olduğunu ve buna ulaşabilmek için oldukça mücadele ettiğini söyledi. Rhoades, sektöre giriş yaptıktan sonra başından geçenlerin hayal ettiğinden daha farklı ve kötü olduğunu dile getirdi.

06.10.2020-15:11 - (Son Güncelleme: 06.10.2020-14:54) Artı 18 Film Yıldızı Lana Rhodes'dan Pişmanlıklarla Dolu İtiraf

Amerika IIinois'de doğduğunu ve oldukça zorlu bir çocukluk yaşadığını dile getiren Rhoades, daha önce hiç yetişkin içerikli film seyretmemesine rağmen 12-13 yaşlarından bu yana +18 film yıldızı olacağını bildiğini dile getirdi.

Genç oyuncu, sektöre giriş yaptıktan sonra oldukça rahat bir yaşamının olacağını hayal ettiğini, yaşadığı sıkıntılı yaşamdan bir kaçış olarak The Girls Next Door programı gibi bir programa bulduğu ilk fırsatta katıldığını ve programa hayran olduğunu dile getirdi.

Oldukça genç yaşta katıldığı programın ardından Rhoades, bir grubun mensuplarıyla birlikte yakalanınca kısa zaman da olsa hapishanede kaldı.

24 yaşında olan oyuncu, hapishaneden çıktıktan sonra bir kafede garsonluk yaptı. Ardından bir gece kulübünde striptizci olarak görev alan yıldız, gelen teklifle 18 yaşında girer girmez +18 film sektöründe yer almaya başladı.

Rhoades, +18 filmlerde rol alarak daha iyi bir hayatı olacağını umduğunu ancak sektörün hiçte sandığı gibi olmadığını kariyerinin ilk senelerinde umduğu hiçbir şey ile karşılaşmadığını dile getirdi.

Gerçek adı Amara Maple olan yıldız, bir sene sonra +18 içerikli film serüvenini sonlandırdı.

Yıldız, şimdilerde ünlü kadınların hayranlarına +18 içerikli resim ile video sattıkları onlyfans sitesinde resim ve video satarak hayatına devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal