Aliyev'den Sert Çağrı: Bu Aptal Diktatörü Durdurun

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, uluslararası toplumun Paşinyan'ın yaptıklarını görmezden geldiğini belirterek "Uluslararası toplum, aptal bir diktatörü durduramazsa Azerbaycan durduracak." dedi.

29.09.2020-15:25 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-15:06) Aliyev'den Sert Çağrı: Bu Aptal Diktatörü Durdurun

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, göreve başlayan Pakistan'ın Bakü Büyükelçisi Bilal Haye'yi kabul etti. Burada konuşma yapan Aliyev, Keşmir meselesinde Pakistan'a olan desteğini dile getirdi.

Pakistan'ın Ermenistan'ı ülke olarak tanımadığını hatırlatan Aliyev, "Pakistan'a ülkemizin toprak bütünlüğü konusundaki kararlı tutumundan dolayı minnettarız." dedi.

10 SİVİL ÖLDÜ, 20 KİŞİ YARALANDI

Aliyev, Ermenistan'ın 27 Eylül'de Azerbaycan'a yönelik başlattığı saldırıya dikkat çekerken, bu saldırılarda 10 sivilin öldüğünü, 20'den fazla sivilin yaralandığını kaydetti.

"KARABAĞ AZERBAYCAN'IN AYRILMAZ PARÇASI"

Dağlık Karabağ'ın Azerbaycan toprağı olduğunu ve ordunun operasyonlara başarılı şekilde devam ettiğini vurgulayan Aliyev, "Dağlık Karabağ, Azerbaycan'ın ayrılmaz bir parçasıdır. Uluslararası toplum, ülkemizin toprak bütünlüğünü tanıyor." ifadelerini kullandı.

"BU APTAL DİKTATÖRÜ DURDURUN"

İlham Aliyev, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın bölgedeki barış ve güvenlik için tehdit oluşturduğunu belirtti. Uluslararası kuruluşların Paşinyan rejiminin yaptıklarını görmezden geldiğinin altını çizen Aliyev, "Diktatörlük, Ermenistan'da resmi siyaset haline geldi. Uluslararası toplum, aptal bir diktatörü durduramazsa Azerbaycan durduracak. Azerbaycan, ona yerini gösterecek ve toprak bütünlüğünü yeniden tesis edecek." şeklinde konuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal