ABD'de Silahlı Saldırgan 4 Kişiyi Vurdu

ABD'de bir eğlence merkezinde silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Saldırganın olaydan önce, "Merhaba, ben Armando Junior Hernandez. Avcı olacağım." diyerek paylaşım yaptığı belirtildi.

21.05.2020-12:44 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-17:03)

Saldırı, ABD'nin Arizona eyaleti Glendale kentinde yer alan Westgate eğlence merkezinde gerçekleştirildi. Glendale polisi tarafından yapılan açıklamada, saldırı sonucu 1'i ağır 3 kişinin yaralandığını bildirdi. Öte yandan saldırgan, saldırı görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı.

Saldırının kaydına bulunduğu araç içinde başlayan Hernandez'in, "Merhaba, ben Armando Junior Hernandez. Avcı olacağım." dediği duyuldu ve daha sonra arka koltuktaki silahları gösterdi. Saldırgan daha sonra aracından indi ve silahıyla etrafa ateş açmaya başladı. Polislerin saldırganı gözaltına aldığı da öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Arizona Eyalet Senatörü Martin Quezada açıklamada bulundu ve "Sadece bir AR-15 vuruşu ile silahlı bir teröriste tanık oldum. Birden fazla mağdur var. Ben iyiyim. Çok fazla etkilenen insan var." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal