ABD'de Ölü Sayısı Artıyor!

ABD’nin Florida bölgesini etkisi altına alan Michael Kasırgası'nda yaşamını yitirenlerin sayısı 13’e çıktı. Federal Acil Durum Ajansı ölü sayısının yükseleceği belirtildi.

13.10.2018-09:11 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-09:05) ABD'de Ölü Sayısı Artıyor!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida bölgesini etkisi altına alan ve daha sonra Georgia, Güney ve Kuzey Karolina eyaletlerini de vuran Michael Kasırgası'nda yaşamını yitirenlerin sayısı 13’e çıktı. ABD’yi etkileyen en kuvvetli kasırgalardan biri olan Michael, hafta ortasında kuvvet olarak 4 kategorisinde Florida’dayı vurmuş, ardından 2 kategorisinde Georgia eyaletini geçerken tropik fırtına seviyesine gerilemişti.

ÖLÜ SAYISI YÜKSELEBİLİR

Federal Acil Durum Ajansı (FEMA) yöneticisi Brock Long, bölgede arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek, “Bugün ve yarın enkazları kaldırdıkca hayatını kaybedenlerin sayısının yükselmesini bekliyorum” şeklinde konuştu.

Kuzey Carolina Valisi Roy Cooper tarafından yapılan açıklamada 100 kadar kişinin acil durum ekipleri tarafından kurtarıldığını belirterek, bundan çok daha fazla insanın sel baskınlarına karşı tahliye edildiğini açıkladı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın..

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal