ABD'de Bir Çocuk Annesi Öğretmen, 14 Yaşındaki Öğrencisiyle Birlikte Oldu

ABD'nin Illinois eyaletinde davranış bozukluğu yaşayan öğrencilere eğitim veren bir çocuk annesi Allyssa Gustafson, 14 yaşındaki öğrencisi ile ilişkiye girdi. Hem öğretmen hem anne olan Gustafson'un öğrencileri ile çıplak görüntüleri ortaya çıktı.

28.09.2020-09:38 - (Son Güncelleme: 28.09.2020-09:18) ABD'de Bir Çocuk Annesi Öğretmen, 14 Yaşındaki Öğrencisiyle Birlikte Oldu

Amerika'nın Illinois eyaletinde, davranış bozukluğu yaşayan öğrencilerin eğitim gödrüğü Circle akademisinde öğretmen olan 24 yaşındaki genç anne, 14 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye girdi.

Skandal olay, öğrencinin telefondaki fotoğraflarla gündeme geldi.

Bir çocuk annesi genç öğretmen Allyssa Gustafson, önce öğrencisine iç çamaşırlı ve banyoda tamamen çıplak pozlarını gönderdi. Sonra da 14 yaşındaki genç ile cinsel ilişkiye girdi.

ANNESİNE 'ÖĞRETMENİMLE İLİŞKİYE GİRDİM' DEDİ

24 yaşındaki Gustafson'un skandal ilişkisi, öğrencinin fotoğrafları kendi annesine göstermesinin ardından gündem oldu.

14 yaşındaki anne, oğlunun kendisine gönderdiği resimlerin ardından, büyük şaşkınlığa uğradığını aktardı.

''EVİMİZE GELİP ÖZEL DERS VERDİ''

Öğretmeni ile cinsel ilişkiye giren öğrencinin annesi, Gustafson'un evlerine gelip, oğlu ile özel olarak ilgilendiğini ama hiç böyle bir şeyin söz konusu olacağını düşünmediğini aktardı.

Bunun üzerine hakkında soruşturma açılan ve çalıştığı kurumdan kovulan Gustafson'ın mahkeme kararının Ekim ayında çıkacağı bildirildi.

Gustafson'ın hapis cezası alması öngörülürken, avukatı öğretmene ceza olarak sadece ücretsiz kamu yararına çalışma izni verilmesinin beklendiğini aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal