ABD Başkanı Trump, Bugün Hükumetin Kapanabileceğini Açıkladı

ABD Başkanı Trump, Demokratlar'ın bütçeye onay vermemesi halinde bugün ABD hükümetinin kapanacağını açıkladı.

21.12.2018-15:42 - (Son Güncelleme: 21.12.2018-16:34)

ABD Başkanı Donald Trump, sınır emniyeti hususunda Demokratları tehdit etti. Trump, Demokratların sınır emniyeti için bütçeye onay vermemesi halinde ABD hükümetini kapatacağını açıkladı.

"TEKNİĞİ VE TEKNOLOJİYİ HERKESTEN DAHA İYİ BİLİYORUM"

Trump, Twitter üstünden kritik açıklamalar yaptı. Trump'ın açıklamaları şu şekilde:

"Demokratlar, duvarın halini, 'eski moda' diyerek küçümsemeye çabalıyor. Doğrusu, işe yarayacak hiçbir şey yok ve bu yüzlerce senedir bilinen bir gerçek. Daha iyiye giden bir şeyin olmadığı bir döngü gibi. Tekniği ve teknolojiyi herkesten daha iyi bilirim."

"YÜZLERCE MİLYAR DOLAR KURTARILMIŞ OLACAK"

"Duvarla beraber sınır daha etkili olacak. Doğru düzgün tasarlanmış ve yapılmış duvar işe yarar, demokratlar ise bir şey yapmadığı gibi yatıyor. İsrail'deki duvar %99 başarılı. Bizim güneydeki sınırımızla hiçbir farkı kalmayacak. Yüzlerce milyar dolar kurtarılmış olacak."

"DEMOKRATLAR 'EVET' DEMEDİ"

"Senato'da ne olacağı problem değil. Cumhuriyetçiler kendileriyle gurur duysun. Sınır emniyeti ve Duvar için oy vermeye dünyanın her tarafından Washington'a geldiler. Bir tane dahi Demokrat 'evet' demedi ve biz büyük kazanç sağladık. Sizinle gurur duyuyorum."

"BUGÜN HÜKÜMETİ KAPATACAĞIM"

"Senatoda ihtiyacımız olan oyu veren Demokratlar muhtemelen sınır emniyeti ve duvara karşı oy verecek, ki buna gerek duyulduğunu bilmelerine karşın... İnsanlar sınırların açılmasını ve cinayet arzulamıyor. Eğer Demokratlar kabul etmezse, bugün hükümeti kapatacağım."

'8 YIL UĞRAŞSA BİLE BUNU YAPAMAZ'

"Başkan Ronald Reagan 'Duvar' veya çit yapılması için 8 sene çaba harcasa dahi bunu yapmaya gücü yetmez. Diğerleri de bunu yapmayı denedi. Biz yapacağız. Tek yol veya diğeri!"

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal